Logo

Votka Puschkin slovi za jednu od najpopularnijih votki, posebno među mladima, jer je laganog okusa i manjeg postotka alkohola.

  • PUSCHKIN BLACK BERRIES

    Iskonska sila kristalno čiste votke, u kombinaciji s okusom kupine, daje votki Puschkin Black Berries njezin jedinstveni divlji okus. Doživjet ćete iznimnu snagu okusa Puschkin Black Berries, a votku možete servirati s ledom ili u različitim kombinacijama u koktelima. Za najbolji okus, votku poslužite s pjenušcem i sokom grejpa. Litraža: 0,70 l / Alkohol: 14,50 %

  • PUSCHKIN

    Kristalno čista votka, destilirana po prvobitnom receptu za votku Puschkin. Postupak filtracije je bio posebno razvijen za votku Puschkin: filtracija se odvija preko leda, što votki Puschkin osigurava potpunu čistoću i nezamjenljiv okus. Podrazumijeva se kako pravi muškarci piju votku Puschkin. Litraža: 0,70 l / Alkohol: 37,50 %

Puschkin PRIČA

Za votku Puschkin karakteristično je da je oplemenjena različitim aromama. Na primjer, Puschkin Red Orange oplemenjena je aromom crvene naranče. Baš zbog dodanih aroma, ovu votku moguće je piti kao odlično čisto piće ili pak koristiti za različite koktele.

Votka Puschkin njemačka je marka votke grupe Berentzen. Ime je dobila po ruskom pjesniku Aleksandru Puškinu. Puschkin je druga najveća njemačka marka votke. Proizvedena je na baze sirova žita, krumpira i melase. Pored čiste votke Puschkin, kod nas je moguće pronaći okus Pushkin Black Berries (okus borovnice).

Okusi: PUSCHKIN BLACK BERRIES, PUSCHKIN.

Novosti

10.7.2023

UMAK OD RAJČICA ZA TJESTENINU SA VOTKOM

Pročitaj više

4.2.2023

CONCHA Y TORO DRINKS BUSINESS GREEN AWARDS DOBITNIK 2022

Pročitaj više

17.12.2020

Sretna, zdrava i vesela 2021!

Pročitaj više