Pravna obavijest

 

Zaščita prava

Svrha internetske stranice Pernod Ricard Croatia jest obavještavanje i upoznavanje šire javnosti o robnim markama, proizvodima i djelatnostima poduzeća. Pregledavanjem web stranice potvrđujete svoju punoljetnost i svoju suglasnost s navedenim uvjetima, koje u cijelosti prihvaćate.

Ograničenje odgovornosti

Svi sadržaji na ovoj web stranici vlasništvo su poduzeća Pernod Ricard Croatia i informativne su prirode. Pernod Ricard Croatia ne odgovara za uporabu internetske stranice, za moguće netočnosti ili tiskarske greške te moguće štete koje bi uporaba sadržaja na ovom web mjestu mogla prouzročiti. Svim sadržajima i uslugama na web mjestu http://www.pernod-ricard-croatia.com koristite se na vlastitu odgovornost. Pernod Ricard Croatia zadržava pravo da sadržaj stranice u bilo kojem trenutku izmijeni ili prestane s dopunjavanjem postojećih sadržaja.

Ograničeno pravo uporabe

Prilikom uporabe svih sadržaja web mjesta ne smiju se kršiti autorska prava. Sadržaje nije dopušteno kopirati, umnožavati ili na bilo koji drugi način distribuirati bez pismene dozvole vlasnika web mjesta. Autori sadržaja nisu odgovorni za moguće štetne posljedice uporabe.

Zaščita podataka

Poduzeće će svim podacima prikupljenim na internetskim stranicama www.pernod-ricard-croatia.com i svojim ostalim registriranim domenama raspolagati u skladu s važećim zakonodavstvom.

Kolačići

Na web stranici koristimo samo jedan kolačić, koji smatramo nužnim. Radi se o kolačiću za provjeru starosti korisnika koji pristupa web stranici, jer je pristup web stranici ograničen na punoljetne osobe.

Ime kolačića i svrha upotrebe:


prn_year :
Ovaj kolačić pohranjuje vrijednost koja može biti povezana s korisničkim postavkama ili preferencijama, što može biti važno za rad stranice u skladu s korisničkim postavkama.Kako ukloniti kolačiće?

Ako ne želite da pohranjujemo kolačiće na vašem uređaju, možete ukloniti postavke u postavkama svojeg preglednika na način koji je opisan na niže navedenim poveznicama, ovisno o vrsti preglednika.
Detaljne upute: