PERISKOP

Periskop

Pretplatite se na e-novosti iz šarenog svijeta robnih marki grupe Pernod Ricard.

U Pernod Ricard Croatia slijedimo načela transparentnosti i pažljivog postupanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR). Zato vas molimo da do 25.05. obnovite svoju pretplatu na primanje Pernod Ricard Croatia e-novosti, u suprotnom više nećete primati informacije i obavijesti o aktualnim trendovima, događajima, nagradnim igrama, novim proizvodima i drugim zanimljivostima na internetskoj stranici u vlasništvu Pernod Ricard Croatia.

U skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR), morate prije prijave biti suglasni s uvjetima obrade vaših osobnih podataka.

Kontaktirajte Pernod Ricard Croatia.Pročitajte više o: Pravna obavijest i Suglasnost za obradu osobnih podataka.

Izjava:

  • Ste upoznati s općim uvjetima, specifičnim namjerama i svojim pravima u vezi s korištenjem osobnih podataka.

  • Ovlašćujem Pernod Ricard Croatia d.o.o. i Emporij d.o.o. da uspostave, prikupe, upravljaju, koriste, obrađuju i čuvaju moje podatke u svojim kontakt datotekama i druge podatke o meni u gore definirane svrhe

  • Upoznat sam sa Suglasnost za obradu osobnih podataka družbe Pernod Ricard Croatia d.o.o., koja je objavljena na ovoj web stranici i koja iznosi moja prava u vezi sa zaštitom osobnih podataka,

  • imam više od 18 godina.

Pernod Ricard Croatia d.o.o. obvezuje se prikupljene osobne podatke obrađivati ​​samo u gore definirane svrhe. U slučaju potrebe za sekundarnom obradom ili prijenosom podataka trećim stranama, unaprijed ćemo vas kontaktirati i zatražiti vaš pristanak.