O NAMA

Pernod Ricard Croatia

Mi smo dinamična tvrtka s dugogodišnjom tradicijom, jer smo po svom prethodniku Allied Domecq u Hrvatskoj prisutni već od 1994. godine. Naš je glavni cilj izgradnja naših robnih marki i ponosni smo na to što se mnoge od njih uvrštavaju među 100 najsnažnijih robnih marki u kategoriji žestokih pića i vina.

Pročitaj više

Pernod Ricard u svijetu

Pernod Ricard je među vodećim poduzećima u svijetu na području industrije vina i žestokih pića. Od osnivanja 1975. godine poduzeće Pernod Ricard diktiralo je neprestani razvoj koji se temelji na ambicijama i vrijednostima s kojima poduzeće izražava svoj identitet i poslovnu kulturu.

Pročitaj više

Povijest

Poduzeće Pernod Ricard osnovano je 1975. godine spajanjem dva francuska poduzeća. To su bila poduzeća Pernod, osnovano 1805. godine, i Ricard s počecima u 1932. godini. Od tada se tvrtka neprestano proširivala uz pomoć poduzetnih, strastvenih i vizionarskih zaposlenika.

Pročitaj više

Vrijednosti

Grupa Pernod Ricard predana je politici stalnog razvoja te potiče umjereno i odgovorno uživanje njezinih proizvoda. Odgovornost poduzeća također se očituje u usklađivanju ekonomskog razvoja i očuvanja okoliša, u očuvanju vode i energije, smanjivanju količine otpada te promociji recikliranja.

Pročitaj više

Kontakti

Imate prijedloge, pohvale, pritužbe, pitanja, a ne znate na koga ih adresirati? Rješenje je jednostavno – kontaktirajte nas neposredno ili ispunite kontaktni obrazac.

Pročitaj više

Zaposlenje

Kao decentralizirana međunarodna grupa, Pernod Ricard duguje neprestani rast i razvoj također potpori svojih nadarenih zaposlenika.

Pročitaj više

Novosti

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više