Logo

Novi, moderan vinski podrum, čija se spektakularna arhitektura izdiže nad vinogradima Logroña, ostao je vjeran lokalnoj tradiciji proizvodnje vina, ali uz unošenje novih procesa u vinsku kulturu.

  • CAMPO VIEJO TEMPRANILLO

    Znanje i iskustvo u vinskoj se kući Campo Viejo prenose s generacije na generaciju. Tako je u čašu vina slivena sva raznolikost zemlje iz prirode, vrijeme i bogatog znanja ljudi posvećenih preradi grožđa. Campo Viejo predstavlja savršen omjer voćnih tonova i hrasta u kojem vino dozrijeva. Litraža: 0,75 l / Alkohol: 13,00 %

Campo Viejo PRIČA

Novi, moderan vinski podrum, čija se spektakularna arhitektura izdiže nad vinogradima Logroña, ostao je vjeran lokalnoj tradiciji proizvodnje vina, ali uz unošenje novih procesa u vinsku kulturu. Karakteristika podruma Juana Alcorta jest da se čitav proces prerade grožđane bobice prepusti zakonu težine, a na konačni se rezultat ne utječe stiskanjem ili na drugi način. Tako pažljivim postupcima napravljeno vino ima koncentriranu voćnu aromu i okus. Za dozrijevanje vina koriste se bačve od američkog hrasta u kojima prevladavaju note vanilije, odnosno bačve od francuskog hrasta, zahvaljujući čemu vino dobije specifično osjetno nadahnuće začina. Kombiniranjem dozrijevanja vina u obje vrste bačava dobiva se vino obilježeno prekrasnom kombinacijom kokosa, vanilije, drva i začina, te vino ugodnog i izvrsno izbalansiranog okusa.

U liniji Campo Viejo prevladava vrsta grožđa tempranillo, kojem se dodaje graziano i mazuelo.

OKUSI: CAMPO VIEJO TEMPRANILLO.

Novosti

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više