Logo

Izvorno alkoholno piće s Kariba destilirano na prekrasnom otoku Barbadosu koji se tradicionalno povezuje kao mjesto rođenja svijetloga ruma. Na Barbadosu se rum proizvodi više od 350 godina.

  • MALIBU ORIGINAL

    Malibu je stvoren kombinacijom tradicionalnih vještina i moderne tehnologije. Započinje berbom melase od najboljeg uroda šećerne trske. Malibu je oboje; i delikatesan i specifičan. Brend Malibu ikona je s jedinstvenim okusom kokosa koji zaslađuje rum Malibu i čini ga svježim, lakim za miješanje u mješavinama i koktelima. Litraža: 0,70 l / Alkohol: 21,00 %

Malibu PRIČA

Malibu je liker čiji se okus temelji na rumu s ekstraktima prirodnog kokosa. Proizvod je bio prvenstveno proizveden od voćnih rakija, aromatiziran rumom i kokosom na otoku Curaçao.

Bio je proizveden s ciljem pojednostavljenja izrade koktela pina colada. Kasnije je proizvodnja preseljena na Barbados, gdje se povisila kvaliteta korištenih sastojaka.
Malibu, dakle, nastaje na Barbadosu, gdje rum proizvode već više od 350 godina. Ovaj rum je lakši i nježniji te se izvrsno miješa s egzotičnim voćnim aromama. Ovaj rum je nižeg stupnja alkohola te je izvrstan za pripremu različitih koktela. S likerom Malibu u trenutku ćete osjetiti karipsku atmosferu i egzotiku.

Novosti

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više