THE GLENLIVET NADURRA

7.11.2017

THE GLENLIVET NADURRA

Single malt whisky koji, za razliku od ostalih suvremenih whiskya, nije prošao hladnu filtraciju. Čista ekspresija iznimne tradicije.

Godine 2004. The Glenlivet je predstavio Nàdurru: Single malt whisky koji, za razliku od ostalih suvremenih whiskya, nije prošao hladnu filtraciju kako bi ostao vjeran stilu alkoholnih pića u kojima se uživalo tijekom 19. stoljeća. Deset godina nakon što je predstavljena prva Nàdurra, The Pure and Natural One, novi raspon Nàdurre spreman je za dijeljenje i uživanje. Raspon se sastoji od tri nova whiskyja, svaki nazvan po drvetu koje je imalo najveći utjecaj tijekom procesa sazrijevanja. Riječ je o: Nàdurra Oloroso Matured, First Fill Selection i Peated Whisky Cask Finish. Na našem tržištu trenutno se može uživati u The Glenlivet Nàdurra Peated Whisky Cask Finish.

Glenlivet Nadurra

Ovaj whisky nadahnut je povijesnom tradicijom proizvodnje whiskyja u The Glenlivet destileriji, u kojoj je dim od treseta izvorno korišten za sušenje sladnog ječma. Ovaj jedinstveni dodatak The Glenlivet rasponu dovršen je u drvenim bačvama koje su prethodno čuvale intenzivno dimljeni škotski whisky. Jako nadimljene drvene bačve obogaćuju ovaj dozrio whisky s nježnim, aromatičnim dimnim notama koje nadopunjuju blagu voćnost po kojoj je The Glenlivet poznat. The Glenlivet Nàdurra nježno je isklesana iz prirodnih materijala, od strane stručnih zanatlija koji su godinama izučavali i usavršavali svoj rad. Vizualni elementi ovog whiskyja cijene taj iscrpljujući trud te ga stavljaju u prvi plan. Oni upućuju na taktilnu prirodu stručnosti zanata, alata i znanja koje je potrebno postići da bi se prošle najstrože kontrole kvalitete. Majstor svoju mudrost prenosi svome učeniku, baš kao što osoba koja uživa u čaši Nàdurre njezin jedinstven okus i miris prenosi dalje na one s kojima dijeli ovaj jedinstveni single malt whisky.

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više