SAN FRANCISCO SPIRITS COMPETITION 2016: DVOSTRUKA ZLATNA MEDALJA ZA KUĆU MARTELL

22.4.2016

SAN FRANCISCO SPIRITS COMPETITION 2016: DVOSTRUKA ZLATNA MEDALJA ZA KUĆU MARTELL

Najstarija među slavnim francuskim kućama konjaka primila je dvostruku zlatnu medalju za Martell Cognac Cordon Bleu na natjecanju 2016 San Francisco Spirits Competition.

Priznanje nas ispunjava ponosom. San Francisco Spirits Competition, odnosno kraće SFWSC, jedno je od najutjecajnijih i najprepoznatljivijih globalnih natjecanja na području žestokih pića, a medalja je jedan od najvažnijih dokaza izvrsnosti proizvoda.

Martellov XO Cognac Cordon Bleu


XO Cognac Cordon Bleu potječe iz 1912. godine kad ga je stvorio Édouard Martell. Nudi eksploziju bogatih, voćnih i začinjenih okusa. Duboka, zlatnobakrena boja nadopunjuje se s mirisom voća, prije svega šljiva i jabuka, a ponekad se mogu osjetiti i tragovi kave i prženih badema, koji daju prepoznatljiv okus tom prestižnom konjaku.

»S VESELJEM PRIMAMO TO PRESTIŽNO PRIZNANJE KOJE ODRAŽAVA UNIKATNU KOMPLEKSNOST NAŠE MJEŠAVINE.« CÉSAR GIRON, GENERALNI DIREKTOR I PREDSJEDNIK KUĆE MARTELL

César Giron, generalni direktor i predsjednik kuće Martell, govori o nagradi: »S veseljem primamo to prestižno priznanje koje odražava unikatnu kompleksnost naše mješavine. Veseli nas što su članovi žirija natjecanja SFWSC prepoznali i nagradili bezvremenu eleganciju konjaka Cordon Bleu zato što u svakom dijelu odražava tristogodišnje znanje i stil kuće Martell. Pogledamo li tristo godina unatrag, veseli nas dvostruka zlatna medalja i nadamo se da će se naš uspjeh nastaviti u 2016. i nadalje.«

Ove će se godine konjak Martell Cordon Bleu predstaviti i na turi San Francisco Competitions Double Gold Tour gdje će se prikazivati isključivo dobitnici dvostrukih zlatnih priznanja iz 2016. Godišnja tura posjetiteljima omogućuje da kušaju vina i žestoka pića koja su u žestokoj konkurenciji od cijenjenih sudaca dobila dvostruko zlatno priznanje.

Više o natjecanju San Francisco Spirits Competition 2016
Više o slavnom konjaku Martell's XO Cognac Cordon Bleu

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više