SADA DOSTUPNA U NAŠOJ ZEMLJI - PRESTIŽNA TEKILA AVIÓN®

4.3.2016

SADA DOSTUPNA U NAŠOJ ZEMLJI - PRESTIŽNA TEKILA AVIÓN®

Tekila Avión® postavlja nove standarde u kvaliteti i okusu. Ken Austin, osnivač Tequila Avion LLC, kao cilj je postavio stvaranje tekile koja će odlikovati kako izuzetnim okusom, tako i dizajnom.

Rezultat tog plana su izvrsne Tequila Avión Añejo, Reposado, Silver i Espresso proizvedene od odabrane agave i s jedinstvenim procesom destilacije. Avión je dobio nagradu Best Tasting Unaged White Spirit in Best Tasting Tequila in the World na 2012 San Francisco World Spirits Competition.

Tequila Avion proizvodi se isključivo od Blue Weber agave, koja raste u najvišim područjima Jalisca u Meksiku. Visoka nadmorska visina stvara dodatni stres za same biljke, što tekili daje dublji okus i karakter. Biljke iz ovog područja su također poznate po visokom udjelu minerala i izvrsnoj kvaliteti i karakteru. Agava se nakon berbe polako prži na ciglama na niskoj temperaturi, što tekili daje još bogatiji okus. Destilacija se provodi u malim serijama, s jedinstveno dizajniranim bojlerima, nakon čega slijedi proces izuzetno spore destilacije koja piću pruža dodatnu stabilnost i glatkoću okusa.

TEKILA AVIÓN® POSTAVLJA NOVE STANDARDE U KVALITETI I OKUSU.

U portfelju se može naći Avión Añejo, tekila koja se dvije godine čuva u američkim hrastovim bačvama. Tekila se odlikuje notama vanilije, karamele, kokosa i javora, notama pečene agave, mente i voćnih okusa breskve i trešnje. Tekila Avión Añejo dobila je zlatnu medalju na 2011 San Francisco World Spirits Competition.

Avión Reposado se čuva šest mjeseci u hrastovim bačvama, također ga odlikuje prisutnost pečene agave, note trešnje, kruške i breskve, ruže i drugih biljaka. Tekila je vrlo dobro izbalansirana i profinjena, a također je dobila srebrnu medalju na 2012 San Francisco World Spirits Competition.

Avión Silver se odmah nakon destilacije toč u boce. Odlikuje se intenzivnim okusom agave s travama, esencijom ruže, crnog papra, grožđa i ananasa. Svježa je i čista, lijepo izbalansirana i nevjerojatno glatka. Avión Silver tekila dobila je naziv pobjednika Best Unaged White Spirit and Best Tequila Winner na 2012 San Francisco World Spirits Competition.

Avión Espresso je prva tekila s aromom kave. Sastoji se samo od najboljih sastojaka: bogati talijanski espresso i Avión Silver tekile. Avión Espresso je lagano slatka tekila, svježeg i suhog okusa. Idealna je za miješanje, ali se poslužuje i čista s ledom.

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više