ROYAL SALUTE PREDSTAVLJA ETERNAL RESERVE

24.9.2015

ROYAL SALUTE PREDSTAVLJA ETERNAL RESERVE

U nesigurnom svijetu važno je da neke stvari ostanu nepromijenjene. StogaRoyal Salute s veseljem obavještava o rođenju Royal Salute Eternal Reserve, kojikoristi inovativnu tehniku za miješanje kako bi stvorili viski koji će doslovnoživjeti dovijeka.

Ovo je izuzetno ambiciozna vizija, stoga su u poduzeću Royal Salute odabrali iznimno rijetke i dragocjene viskije s izuzetno dugim zaostalim okusom. Viskiji su se zatim zajedno miješali u 88 bačvi, čime je nastao novi viski. Primijenjen je jedinstveni proces „Circular Blending™", koji će se također koristiti za svaku novu seriju u sljedećim desetljećima.

Sa svakom novom serijom viskija polovica nastale mješavine bit će ponovno pohranjena u bačve Royal Salute trezora u destileriji Strathisla, što znači da ćemo za dvjesto godina moći pronaći plemenitu tekućinu koja je bila proizvedena 2015. godine. Tako će ova izvorna mješavina zadržavati vječitu recirkulaciju i u budućnosti osigurati gladak, senzualan viski, koji opravdava svoje izvorno ime: uisce beatha (voda života).

Od brižljivo oblikovanog viskija do novog oblika porculanske boce Royal Salute Eternal Reserve brine o svojoj predanosti umjetnosti pravog majstorstva u svim dimenzijama. Nov dizajn boce stvoren je s ciljem udruživanja drevne tehnike s modernom prepoznatljivom ikonografijom, koja odražava proces „Circular Blending™".

"Vrijeme je u središtu pozornosti u poduzeću Royal Salute – naša najmlađa mješavina stara je 21 godinu, ali neprestano pokušavamo stvoriti mješavine tradicije s modernošću. Eternal Reserve nadahnuo je umjetnike, pisce i filozofe – sve koji razumiju kontinuitet u modernom svijetu. Ovaj prekrasan viski naš je prijedlog kako vječnost ne znači živjeti vječno. To znači bezvremenost – i to pripada onima koji žive u sadašnjosti".

Vadim Grigorian, globalni direktor robne marke Royal Salute

Posljednje dodano

10.7.2023

UMAK OD RAJČICA ZA TJESTENINU SA VOTKOM

Pročitaj više

4.2.2023

CONCHA Y TORO DRINKS BUSINESS GREEN AWARDS DOBITNIK 2022

Pročitaj više

17.12.2020

Sretna, zdrava i vesela 2021!

Pročitaj više