PARIS PHOTO: PERNOD RICARD PRIKAZUJE NEOBJAVLJENE FOTOGRAFIJE UMJETNICE LI WEI

11.11.2015

PARIS PHOTO: PERNOD RICARD PRIKAZUJE NEOBJAVLJENE FOTOGRAFIJE UMJETNICE LI WEI

Pernod Ricard ove je godine na međunarodnom sajmu umjetničke fotografije Paris Photo s radošću izložio "Vision", umjetničku kampanju pred objektivom kineske umjetnice Li Wei.

Još od 1975. Pernod Ricard svake godine surađuje s umjetnikom i daje mu odriješene ruke prilikom grafičkog opremanja godišnjeg izvješća grupe. Ove su godine za suradnju zamolili kinesku fotografkinju Li Wei, a pri tome su odredili samo jedan uvjet: kao modele morala je upotrijebiti zaposlenike grupe Pernod Ricard.

Li Wei je tako 40 zaposlenika ponudila priliku, da polete ispred kamere.

Alexandre Ricard, predsjednik i CEO grupe Pernod Ricard: "Danas prvi put prikazujemo našu kampanju u Parizu. Vrlo sam ponosan što možemo podijeliti rezultate naše umjetničke suradnje sa svim posjetiteljima jednog od najvećih međunarodnih sajmova.

Umjetnost je, naime, već po definiciji društvena: smisao ima samo kada se podijeli."

Osim 9 fotografija objavljenih u prošlogodišnjem godišnjem izvješću, posjetitelji će moći vidjeti do sada neizložene fotografije koje je odabrala sama Li Wei.

"PRIJE OVE KAMPANJE NISAM IMALA PRILIKU SURAĐIVATI NA PROJEKTU OVAKVOG OPSEGA: DESET LOKACIJA, PET EUROPSKIH DRŽAVA, TRI TJEDNA NA PUTU ..."

Li Wei na sajmu je podijelila i svoj pogled na projekt: "Prije ove kampanje nisam imala priliku surađivati na projektu ovakvog opsega: deset lokacija, pet europskih država, tri tjedna na putu… Dijelili smo nevjerojatno iskustvo sa svakim od tih četrdeset muškaraca i žena koji dolaze iz različitih okruženja i to na lokacijama koje predstavljaju povijesne miljokaze na putu do uspjeha grupe Pernod Ricard."


Na ovoj poveznici možete vidjeti više o zanimljivoj umjetničkoj kampanji.

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više