NOVA UMJETNIČKA KAMPANJA: OMAR VICTOR DIOP – UMJETNIK GODINE

12.7.2016

NOVA UMJETNIČKA KAMPANJA: OMAR VICTOR DIOP – UMJETNIK GODINE

S veseljem i ponosom otkrivamo novo ime naše 41. umjetničke kampanje - Omar Victor Diop.

NOVA UMJETNIČKA KAMPANJA:OMAR VICTOR DIOP - UMJETNIK GODINE

S veseljem i ponosom otkrivamo novo ime naše 41. umjetničke kampanje - Omar Victor Diop.

Krajem lipnja u francuskoj se prijestolnici, točnije u kompleksu centra Gorges Pompidou, odvijao društveni događaj na kojem je umjetnički voditelj 41. kampanje grupe Pernod Ricard otkrio i javno potvrdio suradnju sa senegalskim fotografom Omarom Victorom Diopom. Gošće spomenutog događaja imale su mogućnost vidjeti tri fotografije nadolazeće kampanje koja će za posjetitelje biti otvorena na pariškom fotosajmu od 10. do 13. studenog. Djela će biti izložena pod okriljem grupe Pernod Ricard.

Odani svojem obećanju i zavjetu u vezi s promoviranjem i investiranjem u suvremene umjetnike i umjetnost, na ovogodišnjem su međunarodnom natječaju sve prepustili rukama stvaratelja. Umjetnik će tako imati slobodne ruke u stvaranju odnosno uprizorenju godišnjeg izvješća za više od 40 godina. Kao zanimljivost želimo istaknuti da su od 2009. godine nadalje na tim umjetničkim fotografijama uvijek prikazani zaposlenici grupe Pernod Ricard.

Ove je godine Omar Victor Diop odlučio napraviti portrete zaposlenika afričkih podružnica grupe Pernod Ricard kako bi ojačao međunarodne veze među zaposlenicima u poduzeću, kao i šire. Senegalski dizajner Selly Raby Kane upravo je u tu svrhu kreirao posebnu liniju odjeće slijedeći smjernice čestih afričkih stilova i kompozicija.

Svoje veliko oduševljenje i zadovoljstvo nipošto nije skrivao ni predsjednik i izvršni direktor poduzeća Pernod Ricard g. Alexandre Ricard, koji je rekao da s velikim veseljem prati oduševljenje zaposlenika prilikom suradnje na projektu i s ponosom naglasio da su njihovi zaposlenici uvijek bili i bit će središte njihova poslovnog modela.

"ZAPOSLENICI GRUPE PERNOD RICARD UVIJEK SU BILI I BIT ĆE SREDIŠTE NAŠEG POSLOVNOG MODELA!" ALEXANDRE RICARD

Omar Victor Diop je prije otkrivanja svojih prvih fotografija u centru Pompidou nadodao kako ga istinski veseli što su mu grupa Pernod Ricard i njezini zaposlenici pružili priliku te zahvalio za potpuno prihvaćanje u kolektiv korporacijske kulture s kojim se prvi put susreo. Tom je prilikom još jednom s veseljem naglasio zbilja dobar i uspješan kolektiv grupe Pernod Ricard, njihovu predanost Africi te savršenu suradnju na projektu.

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više