MONKEY 47 I PERNOD RICARD SU UDRUŽILI SNAGE

3.2.2016

MONKEY 47 I PERNOD RICARD SU UDRUŽILI SNAGE

Pernod Ricard sa zadovoljstvom objavljuje da je potpisao ugovor o kupnji većinskog udjela gin robne marke Monkey 47 sa sjedištem u Njemačkoj. Ovom investicijom Pernod Ricard proširuje svoj portfelj prestižnih brandova.

Monkey 47 je vrlo uspješan brand gina s nizom lojalnih kupaca.

"S BRENDOM MONKEY 47 DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI KAO ŠTO SU KREATIVNOST, PODUZETNIČKI DUH I PREDANOST KVALITETI." ALEXANDER RICARD PERNOD RICARD."

"Još od 2011. godine divimo se razvoju branda Monkey 47 i veselimo se oblikovanju budućnosti ove velike marke s našim partnerima. Postoje trenuci u životu kada jednostavno znaš da si pronašao pravi dragulj. I brand Monkey 47 je dragulj koji savršeno odgovara svjetskoj potražnji gina sa snažnim lokalnim korijenima. S brandom Monkey 47 dijelimo iste vrijednosti kao što su originalnost, poduzetnički duh i predanost kvaliteti ", kaže Alexandre Ricard, predsjednik i izvršni direktor Pernod Ricard.

David Haworth, direktor Pernod Ricard Deutschland, dodaju: "Monkey 47 i Pernod Ricard se posve podudaraju. Visokokvalitetni gin odgovara grupi Pernod Ricard, jer brend kao kult već doživljavaju mnogi barmeni u svijetu. Želimo da se u budućnosti brand raširi ne samo po Njemačkoj već i na globalnoj razini. "

"Osnivač branda Monkey 47 i izvršni direktor Black Forest Distillers GmbH, Alexander Stein, pozdravlja partnerstvo s grupom Pernod Ricard i ističe vrijednosti, koji povezuje dvije tvrtke: "Partnerstvo s Pernod Ricard je bila osobna odluka. Tvrtku pod vodstvom Alexandra Ricarda karakterizira snažan poduzetnički karakter, decentralizirana organizacija i globalna prisutnost. Pernod Ricard je partner koji poštuje strast prema brendovima, živi ih i doživljava kao posebnu vrijednost."

Monkey 47

Samo još jedan gin? Sigurno ne!

PomPom šešir, turban i polucilindar - serijski destiliran obrtnički gina koji kombinira britansku tradiciju i egzotiku Indije te kvalitetu i originalnost Crne šume s majstorskim radom.

Originalni suhi gin Crne šume. Dobra trećina sastojaka za ovaj jedinstveni gin proizlazi iz Crne šume, poput smrekovih vršaka, brusnice, bazge, trnjine ili lišća kupine, a to su samo neki. Sveukupno je u ginu 47 ručno biranih dijelova biljaka koje su obrađene u iznimno mekoj izvorskoj vodi iz Crne šume i pružaju ginu Monkey 47 njegovu iznimnu složenost i kvalitetu.

Iz mirne doline Crne šume Monkey 47 sada je napravio putovanje oko svijeta i dostupan je u više od pedeset zemalja na četiri kontinenta. Ljubitelji, barmeni i poznavatelji diljem svijeta cijene iznimnu složenost i sklad gina koji je nastao prije šezdeset godina, uglavnom zahvaljujući nostalgičnoj čežnji za Engleskom.

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više