MAISON MUMM & DAVID GUETTA OBJAVILI NOVI  ODVAŽNI VIDEO SPOT

22.12.2015

MAISON MUMM & DAVID GUETTA OBJAVILI NOVI ODVAŽNI VIDEO SPOT

Maison Mumm objavio je još jedan video spot u suradnji sa zvijezdom, DJ-om Davidom Guettom. Ovo inovativno partnerstvo nadilazi granice s futurističkom vizijom jedne od najboljih urbanih konjskih utrka.

Spektakularni spot nastavlja se na veliki uspjeh rezultata prethodne suradnje, odnosno na spot "Dangerous", koji je na mreži YouTube postigao više od 127 milijuna pregleda.

Novi projekt koji je proizašao iz posljednjeg singla Davida Guette „Bang My Head" prikazuje poznatog DJ-a i ženu koja sudjeluje u fascinantnoj utrci konja kroz urbani krajolik.

David Guetta na kraju svoje pobjede proslavlja s jednako tako slavnom ikonom - bocom pjenušca Mumm Cordon Rouge.

"MAISON MUMM JE BREND KOJI RASKIDA S TRADICIJOM, ZAPOČINJE DRUGAČIJE STVARI I U PRVI PLAN STAVLJA NEOČEKIVANE DOŽIVLJAJE U MOJIM SPOTOVIMA, ZATO SAM ODMAH ZGRABIO PRILIKU ZA NOVU SURADNJU." DAVID GUETTA

Novi video spot pokazuje avangardne potencijale brenda i njegovo sponzorstvo konjskih utrka širom svijeta. Utrka Melbourne Cup Carnival, poznata kao „Utrka koja zaustavlja naciju", ujedno je najbogatija i najprestižnija konjska utrka na svijetu, gdje pobjednik, naravno, dobiva »jeroboam" (trolitarsku bocu) pjenušca Mumm Cordon Rouge.

Utrka je održana 3. studenog, a Maison Mumm je proslavu započeo u Melbourneu Hisense Areni s ekskluzivnim koncertom Davida Guette, što njegov jedini koncert u Australiji u 2015. godini. To je bila jedinstvena prilika da njegovi australski obožavatelji prvi uživaju u novom spotu glazbenika koji je snimio u suradnji s brandom Mumm.

U sklopu priprema za Melbourne Cup Carnival David Guetta pridružio se zanimljivoj kampanji brenda Maison Mumm na društvenim mrežama. S hashtagom #MUMMDaresYou Maison Mumm (@GHMUMM) izazvao je slavnu zvijezdu na razne pothvate, na ovaj ili onaj način povezane s pjenušcem. Zabavna i inovativna mrežna kampanja u velikoj mjeri odražava pionirske vrijednosti branda Mumm.

César Giron, izvršni direktor Maison Mumm: „Vrlo smo ponosni na našu novu suradnju s Davidom Guettom na utrci Melbourne Cup Carnival. Ovo je izvrsna prilika za jačanje odvažnih vrijednosti našeg branda putem video spota."

Za pregled video spota posjetite: mumm.co/davidguetta-bmh

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više