HAVANA CLUB MASTER CLASS 2014

5.11.2014

HAVANA CLUB MASTER CLASS 2014

Šećerna trska koja se uzgaja na plodnoj kubanskoj zemlji i u njenoj blagoj klimi spojena sa strašću Maestros Roneros, čuvara kulture izrade ruma, daje ikonu – Havana Club.

Havana Club, najpoznatiji kubanski rum u svijetu, u kojem se očituje povezanost kubanske kulture i naroda koji je ponosan na svoju nacionalnu ikonu. S pravom se smatra jednim od najboljih ambasadora Kube u svijetu.

U skladu s poznatim brandom ruma koji predstavlja, osmišljen je Havana Club Master Class. Ova eduaktivna radionica zamišljena je kao mjesto na kojem su barmeni, bar manageri i vlasnici ugostiteljskih objekata pod vodstvom brand ambassadora iz Havane saznali više o kubanskim rumovima, tradiciji branda i procesu proizvodnje ruma Havana Club El Ron de Cuba, umjetnosti dozrijevanja Anejamiento, te o pripremi legendarnih Cuba Libre, Mojito i Daiquiri koktela.

U Zagrebu, Splitu, Zadru i Puli održane su Havana Club Master Class radionice koje na jednostavan i zabavan način prikazuju važnost i specifičnost kubanskog ruma. Uz poznate činjenice, prisutni su mogli vidjeti kako se pripremaju klasični kokteli, te kako podariti dašak Kube modernim koktelima. Na kraju, svaki prisutni je sa sobom ponio novi miris, okus i obogatio svoja čulna osjetila okusom Kube.

Najbolji sudionik svakog Master Classa-a osvojio je ekskluzivnu nagradu – putovanje u domovinu ruma, Kubu gdje će sljedeće godine brusiti svoje vještine. To su Danijel Knezević, Zdravko Rakijašić, Denis Uhoda, Ante Žigo i Davor Supina. Čestitamo svima!

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više