DOSTUPNO I KOD NAS – DŽIN MONKEY 47

12.9.2016

DOSTUPNO I KOD NAS – DŽIN MONKEY 47

Pernod Ricard Croatia s veseljem poručuje da će džin marke Monkey 47 prvih dana listopada biti dostupan i hrvatskim kupcima.

Monkey 47

Konačno i u Hrvatskoj – Monkey 47 – vrlo uspješna marka džina s mnoštvom vjernih kupaca.

„S MARKOM MONKEY 47 DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI POPUT ORIGINALNOSTI, PODUZETNIČKOG DUHA I PREDANOSTI KVALITETI." ALEXANDRE RICARD, PERNOD RICARD

„Divimo se razvoju Monkeya 47 još od 2011. godine i veselimo se oblikovanju budućnosti te odlične marke s našim partnerima. Postoje trenutci u životu kada jednostavno znaš da si otkrio pravi dragulj. Marka Monkey 47 je taj dragulj koji se u potpunosti uklapa u svjetsku potražnju za džinom s izraženim lokalnim korijenima. S markom Monkey 47 dijelimo iste vrijednosti poput originalnosti, poduzetničkog duha i predanosti kvaliteti", rekao je Alexandre Ricard, predsjednik i izvršni direktor grupe Pernod Ricard.

Monkey 47


David Haworth, direktor Pernoda Ricarda Njemačka, dodaje: „Monkey 47 i Pernod Ricard se slažu u potpunosti. Visokokvalitetni džin odgovara grupi Pernod Ricard jer tu marku mnogi barmeni širom svijeta smatraju kultnom. Želja nam je da se u budućnosti marka proširi ne samo Njemačkom već i globalno."

Osnivač marke Monkey 47 i izvršni direktor tvrtke Black Forest Distillers GmbH Alexander Stein pozdravlja partnerstvo s grupom Pernod Ricard i naglašava vrijednosti koje povezuju oba poduzeća: „Partnerstvo s Pernodom Ricardom bila je osobna odluka. Poduzeće se pod vodstvom Alexandra Ricarda odlikuje snažnim poduzetničkim karakterom, decentraliziranom organizacijom i globalnom prisutnošću. Pernod Ricard je poslovni partner koji poštuje strast prema markama, tu strast živi i pojmljuje ju kao značajnu vrijednost."

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više