CONCHA Y TORO DRINKS BUSINESS GREEN AWARDS DOBITNIK 2022

4.2.2023

CONCHA Y TORO DRINKS BUSINESS GREEN AWARDS DOBITNIK 2022

Prestižna britanska publikacija The Drinks Business prepoznala je Concha y Toro kao tvrtku s velikim utjecajem na zaštitu okoliša.

Vinarija je proglašena među pobjednicima The Drink Business Green Awards 2022., koji su objavljeni na svečanosti uživo u The Club at The Ivy u Londonu ovog utorka, 29. studenog.

CONCHA Y TORO DOBIO NAGRADU AMORIM ZA BIOLOŠKU RAZNOLIKOST

Ova nagrada prepoznaje važnost i utjecaj stalne brige za biološku raznolikost za zaštitu okoliša. Concha y Toro ima strategiju održivosti koja se usredotočuje na razvoj regenerativnih praksi kako bi se postigao pozitivan učinak, tj. da se zemlji i zajednici vrati više nego što je ona njoj dala. Jedna od inicijativa strategije je u području biološke raznolikosti.

U tom smislu provodi regenerativne postupke za tlo, floru i faunu, te uključuje zaštitu i razmnožavanje autohtonih šuma, uz sudjelovanje u inventarizaciji bioraznolikosti u E-Bio atlasu.

Od 2020. tvrtka sudjeluje u projektu poznatom kao Upravljanje poljoprivrednim ekosustavima (GEA, skraćenica na španjolskom), čiji je cilj stvoriti novi poljoprivredni model koji uključuje mjere zaštite i očuvanja bioraznolikosti flore, faune, šuma i tlo.

Posljednje dodano

10.7.2023

UMAK OD RAJČICA ZA TJESTENINU SA VOTKOM

Pročitaj više

4.2.2023

CONCHA Y TORO DRINKS BUSINESS GREEN AWARDS DOBITNIK 2022

Pročitaj više

17.12.2020

Sretna, zdrava i vesela 2021!

Pročitaj više