CHIVAS REGAL PREDSTAVLJA PRVI NOVI VISKI NAKON 10 GODINA

10.5.2015

CHIVAS REGAL PREDSTAVLJA PRVI NOVI VISKI NAKON 10 GODINA

Chivas Regal, prvi luksuzni viski u svijetu, predstavlja prvu novu liniju poslije 2007. godine: Chivas Regal Extra. Na taj način dopunjuju svoju liniju premium blended škotskih viskija. Chivas Regal Extra diči se jednim od najbogatijih ukusa u svojoj kategoriji.

Chivas Regal Extra stvoren je za one koji traže više.
Ovim viskijem Chivas diže svoj nagrađen i svjetski poznati stil na novu razinu. Chivas Regal Extra nastavlja tradiciju braće osnivača Jamesa i Johna Chivasa, koji su bili pioniri u stvaranju odličnih blended viskija u 19. stoljeću.

Colin Scott, Master Blender kod Chivasa, koji stvara viskije već 25 godina, stvorio je izniman i neponovljiv blended viski uporabom nekih od najrjeđih malt viskija iz podruma Chivas. Chivas Regal Extra stoga nudi poseban izbor viskija koji sazrijevaju u Oloroso trešnjevim bačvama i zajedno s odabranim i najboljim malt viskijima stvaraju bogat i raskošan Chivas blend za one koji traže nešto više. Rezultat je nevjerojatno bogata interpretacija okusa.

Chivas Regal Extra ima voćne, slatke naglaske s notama slatke kruške, kremastog toffeeja i nježnim nagovještajem đumbira.

CHIVAS REGAL EXTRA STVOREN JE ZA ONE KOJI TRAŽE VIŠE.

Paletu nastavljaju slatki tropski okusi dinje i mekane note vanilije i karamele, pomiješane s pikantnim notama cimeta i nagovještajem badema, koji vode prema dugom i ispunjujućem završetku.

„Ovo je naša prva nova linija poslije 2007. godine", pojašnjava Colin Scott, Master Blender kod Chivas Regal. „Znak kvalitete leži u bogatim i velikodušnim okusima, koje smo stvoriti uporabom nekih naših najrjeđih viskija. Chivas Regal Extra temelji se na bogatoj osnovi malt viskija i sazrijevanju u trešnjevim šeri bačvama. Ovaj postupak daje nam profinjenu dubinu okusa i viski pun karaktera i neponovljive mješavine na potpuno novom nivou."

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više