CHIVAS AFTERPARTY U HOTELU ESPLANADE

29.5.2014

CHIVAS AFTERPARTY U HOTELU ESPLANADE

Dašak luksuza i glamura s prestižnog filmskog festivala u Cannesu sinoć su doživjeli brojni uzvanici Chivas After Cannes Partyja u hotelu Esplanade, a posebna gošća partyja, Jelena Veljača, otkrila je svoje dojmove s crvenog tepiha iz Cannesa.

Dio luksuza i glamura s prestižnog filmskog festivala u Cannesu sinoć su doživjeli brojni uzvanici na Chivas After Cannes Partyju u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Poznata hrvatska producentica i glumica Jelena Veljača nedavno je, kao Chivasova ambasadorica, i sama prošetala najpoznatijim crvenim tepihom i postala dio nezaboravnih Chivasovih zabava, a dojmove je podijelila s prijateljima i uzvanicima okupljenima na partyju.

„Moram priznati da sam uistinu uživala. Chivas je, kao partner Cannes film festivala, bio fantastičan domaćin. Od prvog do zadnjeg trenutka sve je bilo vrhunski organizirano, od priprema za premijeru filma Tommy Lee Jonesa, povodom koje sam imala čast prošetati i crvenim tepihom sa zvijezdama filma, do samog putovanja. Mislim da sam se dobro uklopila u ideju Chivasovog ambasadora: strast su mi i film i moda, pa je crveni tepih u Cannesu doista bio ostvarenje mog sna.", istaknula je Jelena Veljača dodavši kako se osjećala posebno i zbog prekrasne vintage haljine koju su posebno za tu priliku dizajnirali Robert Sever i Branko Basletić.

„Zlatna haljina za Cannes me uistinu oduševila. Upravo sam se zbog nje osjećala još posebnije i nakratko pobjegla u zlatno doba Hollywooda."

Osim Veljače, sjajno se osjećala i Leona Paraminski, koja je kao kao prošlogodišnja Chivasova ambasadorica imala čast voditi službeni dio programa. Tom se prilikom prekrasna glumica još jednom prisjetila svog „zvjezdanog" iskustva u Cannesu.

„Chivas After Cannes party mi je ponovno osvježio prekrasna sjećanja i mogu samo ponoviti kako sam presretna što sam bila dio tog filmskog svijeta i što sam uživala u luksuznom 24-satnom VIP tretmanu. Osjećala sam se baš kao princeza. Tu nema dileme, apsolutno svi moji kolege i kolegice ostaju fascinirani tretmanom i iskustvom koje im se pruža na Azurnoj obali tijekom ovog prestižnog filmskog festivala.", istaknula je Leona Paraminski koja je zajedno s mnogobrojnim uzvanicima uživala u luksuzu i glamuru partyja koji je ove godine protekao u retro tonu. Tako su se gosti zabavljali uz pjesme nekih od najvećih glazbenih legendi svih vremena – Franka Sinatre, Deana Martina i Sammyja Davisa čije su hitove iz opusa Rat Pack izvodili Ivana Kindl i Ervin Baučić, a na pozornici im se pridružila i šarmantna glumica Petra Dugandžić.

„Atmosfera je večeras bila izvrsna i drago nam je da smo uzvanike zabavljali na malo posebniji način, inspirirani dobrim starim Sinatrom i ostalim glazbenim legendama. Sve je bilo na razini glamuroznog i luksuznog događaja, i ponosni smo i sretni što smo imali priliku zabavljati uzvanike, a i sami uživati", rekla je Ivana Kindl.

Prostor je uistinu odisao filmskim glamurom. Gosti su na ulazu dobivali crne šešire, a za pripadnice ljepšeg spola bile su pripremljene bijele ogrlice i ukrasno perje za kosu. Pili su se vrhunski kokteli Success i Chivalry koji simboliziraju vrijednosti Chivasa, a koje je za uzvanike pripravljao Vjenceslav Madić, jedan od 280 svjetskih Chivas brothers Scotland whisky mastera i jedini Chivas Regal Viski ambasador u Hrvatskoj. Dio gostiju uživao je i u pravoj cigari u sklopu cigar kornera, a Chivas se pobrinuo i za originalnu uspomenu svih gostiju – fotografiranje u sklopu vintage kutka.

Chivas je već 15 godina povezan s filmskim festivalom u Cannesu, a 2009. godine je postao i njegov službeni partner. Chivas Regal, kao i najpoznatiji filmski festival na svijetu, smatraju se ikonama glamura, luksuza i ekskluzivnosti. Ovaj je luksuzni brand, osim u sklopu filmskog festivala, prisutan i na prestižnim event lokacijama, poput Chivas bara u legendarnom hotelu Martinez i ekskluzivnim after partijima na Boluevard de Croisette – glavnoj ulici blještavog Cannesa.

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više