»BOHEMIAN ARISTOCRACY« - NOVA KREATIVNA KAMPANJA MARKE ROYAL SALUTE

12.3.2016

»BOHEMIAN ARISTOCRACY« - NOVA KREATIVNA KAMPANJA MARKE ROYAL SALUTE

Kampanju je nadahnula legendarna intelektualna aristokratkinja i pokroviteljica izdavačke kuće Bloomsbury lady Ottoline Morrell.

Naša prestižna britanska marka Royal Salute razotkriva novu umjetničku kreativnu kampanju u suradnji s modnim i umjetničkim fotografom Michelangelom Di Battistom.

Michelangelovi impresivni likovi i filmovi prikazuju modele Garyja Greengooda, Joela Framptona i Iris Strubegger, odjevene u moderne britanske marke prestižne odjeće, u vili slavne umjetničke muze lady Ottoline Morrell.

MORRELL JE LEGENDARNA POKROVITELJICA U ČIJIM SU SE SALONIMA OBLIKOVALI MNOGI UMJETNICI I PISCI


Morrell je legendarna pokroviteljica u čijim su se salonima oblikovali mnogi umjetnici i pisci, između ostalih Bertrand Russell, Aldous Huxley, T. S. Eliot, D. H. Lawrence, Virginia Woolf, Lytton Strachey, Siegfried Sassoon i W. B. Yeats.

To mjesto odlično odražava novu viziju marke Royal Salute koja se želi pozicionirati kao moderna britanska prestižna marka, stopljena s tradicijom kraljevine i aristokracije, interpretirajući svijet modernim pogledom na suvremenu kulturu.

Kampanja se održava na internetu, društvenim mrežama, prodajnim mjestima i ostalim pažljivo odabranim prestižnim kanalima.

Više o marki Royal Salute

Posljednje dodano

10.7.2023

UMAK OD RAJČICA ZA TJESTENINU SA VOTKOM

Pročitaj više

4.2.2023

CONCHA Y TORO DRINKS BUSINESS GREEN AWARDS DOBITNIK 2022

Pročitaj više

17.12.2020

Sretna, zdrava i vesela 2021!

Pročitaj više