BERNARD HICKIN NAZDRAVIO 40-GODIŠNJICI MARKE JACOB'S CREEK I NAJAVIO SVOJ ODLAZAK U MIROVINU

29.9.2015

BERNARD HICKIN NAZDRAVIO 40-GODIŠNJICI MARKE JACOB'S CREEK I NAJAVIO SVOJ ODLAZAK U MIROVINU

Ben Bryant preuzet će uzde kao glavni vinar vodeće australske markevina.

BernardHickin, glavni vinar vodeće australske marke vina Jacob's Creek, najavio je svojodlazak u mirovinu u lipnju 2016.

>Bernardse tvrtki Jacob's Creek (tada G Gramp & Sons) pridružio već 1976.; iste godine kad je marka Jacob's Creek službeno lansirana.

U svojih četrdeset godina vinarstva Bernard je bio zaslužan za brojne značajne doprinose tvrtki te njezinim robnim markama, a bio je od vitalnog značenja i u naprednim odlukama o proizvodnji pjenušavog vina i označavanju sorti te je strastveno doprinio razvoju zavidne proizvodnje globalnog portfelja vina Jacob's Creek. Bernard je imenovan glavnim vinarom australskih robnih marki 2006. godine, a zatim globalnim voditeljem vinara u Jakob's Creeku 2010. godine.

Brett McKinnon, direktor za globalno poslovanje Pernod Ricardovih vinara, rekao je:
„Vrlo smo zahvalni na doprinosu koji je Bernard uložio u naš uspjeh. Nedostajat će cijelom timu te mu želim sve najbolje u budućnosti."

Bernarda će naslijediti Ben Bryant, nadareni australski vinar, koji se pridružio Pernod Ricardovim vinarima već 2000. godine. Ben je od tada radio na brojnim ključnim vinarskim projektima, plasmanu i razvoju robne marke, a također je bio glavni vinar za Wyndham Estate.

Pri svom imenovanju za Hickinova nasljednika Ben je rekao:
„Naslijedio sam ne samo vrhunske robne marke Jacob's Creeka nego i svjetski priznatu ekipu strasnih vinara, koji su neumorno radili kako bi robna marka postala ono što je danas – i veselim se zajedničkoj suradnji na daljnjim putovima."

Bernard će ostati u Pernod Ricardu kao međunarodni vinar do lipnja 2016. Pomagat će u ovom prijelaznom razdoblju te se fokusirati na različite vinogradarske projekte unutar bogatog portfelja Pernod Ricard.

Posljednje dodano

10.7.2023

UMAK OD RAJČICA ZA TJESTENINU SA VOTKOM

Pročitaj više

4.2.2023

CONCHA Y TORO DRINKS BUSINESS GREEN AWARDS DOBITNIK 2022

Pročitaj više

17.12.2020

Sretna, zdrava i vesela 2021!

Pročitaj više