BEEFEATER ZAPOČINJE VIRTUALNU TURNEJU PO GLAZBENOJ POVIJESTI LONDONA

30.6.2015

BEEFEATER ZAPOČINJE VIRTUALNU TURNEJU PO GLAZBENOJ POVIJESTI LONDONA

Beefeater, najčešće nagrađivana marka džina u svijetu, najavila je organizaciju „Beefeater London Sounds".

Beefeater London Sounds je interaktivni zemljovid, koji obuhvaća bit bogate glazbene povijesti u prijestolnici kroz razdoblja, a namijenjen je ljubiteljima glazbe i džina.

Na svojoj internetskoj stranici Beefeater London Sounds korisnicima omogućuje slušanje skladbi iz prijestolnice koja je čuvena po obožavanoj glazbenoj sceni. Skladbe su u privitcima na zemljovidu na čuvenim točkama u Londonu. Na glazbenom zemljovidu nalaze se skladbe različitih glazbenih žanrova, od punka, rocka, elektroničke glazbe i reggaea, što ukazuje na istinski eklekticizam londonske glazbene kulture u posljednjih 100 godina.

Multimedijski sadržaj „London Sounds" također uključuje niz zanimljivih priča, videosnimaka i intervjua, koji korisnika inspiriraju, vode i potiču na sudjelovanje u stvaranju glazbene liste po mjeri preko glazbenog velikana Spotify.

OTVARANJE BEEFEATER LONDON SOUNDS BIT ĆE POPRAĆENO NIZOM DOGAĐAJA I VIZUALIZACIJA U CIJELOM SVIJETU.

S digitalnom aktivacijom Beefeater također predstavlja prvu u seriji godišnjih inovacija, koja sadrži isti nagrađeni recept koji se koristi za Beefeater London Dry. Recept je nadahnula znamenita i raznolika glazbena baština prijestolnice Ujedinjenog Kraljevstva.

„London Sounds udružuje nekolicinu najpriznatijih međunarodnih kulturnih simbola prijestolnice – glazbu, londonsku ikonografiju i džin. Naše partnerstvo sa servisom Spotify potrošačima će omogućiti doživljaj glazbenog duha Beefeatera i Londona kroz ekskluzivne sadržaje. Uvjereni smo da će digitalna aktivacija i nova spomenuta izdanja boca izraziti modernu osobnost Beefeatera i razveseliti entuzijaste glazbe i džina u cijelom svijetu" JC Iglesias, globalni direktor robne marke za Beefeater

Otvorenje „Beefeater London Sounds" bit će popraćeno nizom događaja i vizualizacija u cijelom svijetu. Digitalna platforma i ograničena izdanja boca bit će na raspolaganju na različitim tržištima u svijetu.

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više