ABSOLUT ZIGMAN SHOW

22.12.2014

ABSOLUT ZIGMAN SHOW

U subotu, 20.12. kino Europa bilo je potpuno transformirano u Zigmana i njegov 'Absolut show' koji je pripremio za subotnje predbožićno jutro.

Njegova prva samostalna revija ostavila je bez daha sve prisutne i odvela ih u daleki Japan. Ovom revijom i projektom Pop up Concept Store Europa organizacijski tim Cro A Portera proslavio je završetak uspješne 2014.

Nakon vrhunske kostimografije koju je mjesecima pripremao za Aidu na Splitskom ljetu, Juraj Zigman je i ovom kolekcijom pokazao koliki je kreativac. Nakon velikih projekata ove godine, talentirani Zigman odlučio je predstaviti prvu kolekciju koju nije određivao po sezonama, već je publiku odveo u daleki Japan bez godišnjeg doba.

'Ova kolekcija je posveta Animi i Mangama, likovima iz imaginarnog svijeta jer je to moda koja me trenutno zanima. Bez pravila i bez potrebe da bude samo funkionalna i stvarna. Počeo sam od tradicionalnog Japana u obliku dekonstrukcije kimona pa sve do Sailor Moon, lika iz Anime koji predstavlja snažnu ženu, ženu koja posjeduje snagu a izgledom je krhka i ženstvena. To je ono što me potaklo i dalo mi inspiraciju za totalni look na reviji. Jako sam zadovoljan kako smo dijelić moje opsesije za Anime svijetom doveli u centar grada', objasnio je Juraj Zigman.

Umjetnost i kreativnost oduvijek predstavljaju samu bit branda Absolut koji oduvijek podržava umjetnike i njihov rad i kreativnost. U Hrvatskoj je suradnja Absoluta s velikim kreativcem Zigmanom idealan spoj. Zigman kroz svoje kreacije i na svoj osebujan način, prenosi i temperament branda Absolut i iz te sinergije sve se više produbljuje suradnja i međusobna podrška između Zigmana i Absoluta. Cijelo Kino Europa u potpunosti je transformirano u pravi 'Zigman Absolut show', koji je svojom kreativnošću i posebnom energijom koja je nastupila na pisti od samog otvorenja revije oduševio sve prisutne.

Ovim projektom Zigman je najavio i novu suradnju s brendom Citroen za čije vozilo Cactus postaje ambasador. Povodom nove suradnje, za koju pripremaju brojna iznenađenja, održan je i pop up fashion performance pred okupljenim prolaznicima prepunog Cvjetnog trga.

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više