ABSOLUT – PROSLAVA IVANJSKIH KRIJESOVA

21.7.2016

ABSOLUT – PROSLAVA IVANJSKIH KRIJESOVA

Ivanjski krijesovi označavaju početak proljeća. Tada se osjetno više družimo s prijateljima tijekom zabavnih večeri za koje se nadamo da neće nikada završiti. To je vrijeme kada godina prelazi u ljeto.

ABSOLUT – PROSLAVA IVANJSKIH KRIJESOVA


Proslava se odvijala na otvorenom u švedskom Ahusu 21. lipnja. Visoke temperature, užeglo sunce, razigrana tijela koja su se gibala uz ritmove glazbe, obilje dobre hrane i deserata te, naravno, votka Absolut koja je te večeri tekla u potocima.

U klasičnom stilu već poznatih Absolut noći i sljedeća se zavukla do kasno u noć. Prema riječima posjetitelja,

prava je zabava krenula tek kada je sunce već zašlo.

U prvi je plan pao čar noći. Svugdje puno šarenih svjetala. Magla koju su stvarali posebni uređaji širila se

cijelim prostorom događanja. Zagrijana tijela izvijala su se u ritmovima glazbe i bliještala u sjaju reflektora. Mogla se osjetiti energija i radost koju su stvarali ivanjski krijesovi u simbiozi s prirodom i vrućim ljetnim zrakama.

Proslava ivanjskih krijesova u domaćem kraju Ahusu nešto je posebno za suradnike marke Absolut. Zabave krcate cvijećem i praktički u simbiozi s prirodom ono su čemu streme jer im je upravo povezanost

čovjeka i duše s prirodom od bitnog značaja. S lokalnim su farmerima također u vrlo dobrim i bliskim odnosima jer s njima ostvaruju zajedničku viziju smanjivanja emisija ugljikova dioksida u zraku te izrade ekološki prihvatljivih proizvoda.

Kao što sami kažu, takva ih vizija i način razmišljanja povezuju i udružuju, stoga vrlo rado uza zabavu i ples do kasno u noć počaste društvo, prirodu i okoliš u kojem žive.


Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više