300. GODIŠNJICA KUĆE KONJAKA MARTELL

11.6.2015

300. GODIŠNJICA KUĆE KONJAKA MARTELL

Globalna kuća konjaka Martell nedavno je obilježila svoju povijesnu 300. obljetnicu na blještavoj svečanosti koja se odvijala u kraljevskoj palači Versailles u Francuskoj.

Spektakularnoj zabavi prisustvovalo je više od 300 VIP gostiju iz više od 15 zemalja, uključujući i Martellovu veleposlanicu i počasnu gošću na priredbi, međunarodno priznatu glumicu Diane Kruger. Gosti su mogli uživati u nevjerojatnoj večeri, gdje je Martellovih 300 godina bilo pretočeno u živahno slavlje. Nakon privatnog razgledavanja gosti su svjedočili ekskluzivnom preletu „Patrouille de France" iznad palače, prvi put u povijesti palače za takav događaj. Gosti su bili pozvani na ekskluzivnu izložbu, gdje je predstavljena svaka razina u Martellovoj jedinstvenoj ekspertizi konjaka. Uzvanici su mogli sami otkrivati poslovanje kuće Martell. Svaki aspekt procesa oživio je uz pomoć pojedinih ateljea. Tako su ispred posjetitelja oživjeli vinogradi Borderies, jedinstveni proces destilacije, proizvodnja rakije na „eau-de-vie" način i ekspertno miješanje.

SVIH 300 GOSTIJU MOGLO JE KUŠATI UZORKE MARTELLOVE RIJETKE NOVE MJEŠAVINE MARTELL PREMIER VOYAGE.


Nakon degustacije koktela, koji su napravljeni posebno za veliku obljetnicu kuće Martell, 300 je gostiju pripremljeno za izvanredno gastronomsko iskustvo, koje je isključivo za Martell stvorio svjetski priznati inovativni francuski chef Paul Pairet. Nakon 300 tweetova rođendanskih želja Martellu gosti su mogli doživjeti i dramatičan vatromet na nebu iznad versailleske palače te zaplesati do kasno u noć.

Philippe Guettat, izvršni direktor i predsjednik Martella, na kraju manifestacije rekao je:

„Noćas se sve vrtjelo oko slavlja ogromne obljetnice kuće Martell i veselimo se sljedećih 300 godina. Ovo je bila iznimna prilika za nas da okupimo toliko gostiju iz toliko zemalja u čuvenu palaču u Versaillesu povodom slavljenja povijesti kuće Martell. Ovo je zasigurno vrhunski trenutak za kuću i nadamo se da ćemo i dalje graditi naš uspjeh, a ujedno se veselimo budućnosti Martella".

Posljednje dodano

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više