Logo

Plymouth je jedinstveni zaštićeni džin podrijetlom iz Plymoutha, gdje je smješten „Black Friars“, najstarija, ali još uvijek funkcionalna destilerija u Engleskoj.

  • PLYMOUTH GIN

    Još od 1793. godine u njoj se procesom destilacije jedinstvene mješavine sedam biljaka proizvodi ovaj mekani i glatki džin dobiven korištenjem izrazito meke vode iz područja Dartmoor i čistih žitarica. Za razliku od londonskog suhog džina, Plymouth ne sadrži gorko bilje i ima nešto manje borovica u smjesi, što mu daje nježniji i glađi okus u kojem se osjećaju note slatkog korijena kao i irisa te anđelike, što ga čini aromatičnijim i punijim. Litraža: 0,70 l / Alkohol: 41,20 %

Plymouth PRIČA

Plymouth je jedinstveni zaštićeni gin podrijetlom iz Plymoutha, gdje je smješten ‘Black Friars’, najstarija, ali još uvijek funkcionalna destilerija u Engleskoj.

Još od 1793. godine u njoj se procesom destilacije jedinstvene mješavine sedam biljaka proizvodi ovaj mekani i glatki gin dobiven korištenjem izrazito meke vode iz područja Dartmoor i čistih žitarica.

Za razliku od Londonskog suhog gina, Plymouth ne sadrži gorko bilje i ima nešto manje borovica u smjesi, što mu daje nježniji i glađi okus u kojem se osjećaju note slatkog korijena kao i Irisa te Anđelike, što ga čini aromatičnijim i punijim.

Okusi: PLYMOUTH GIN.

Novosti

10.7.2023

UMAK OD RAJČICA ZA TJESTENINU SA VOTKOM

Pročitaj više

4.2.2023

CONCHA Y TORO DRINKS BUSINESS GREEN AWARDS DOBITNIK 2022

Pročitaj više

17.12.2020

Sretna, zdrava i vesela 2021!

Pročitaj više