Logo

Pompom šešir, turban i polucilindar – serijski destiliran obrtnički džin koji ujedinjuje britansku tradiciju i egzotiku Indije te kvalitetu i originalnost Crne šume s majstorskim radom.

  • MONKEY 47

    Iz mirne doline Schwarzwald šume, Monkey 47 krenuo je na put oko svijeta. Ako se pitate zašto brojka 47 u njegovu imenu – ona je tu da nas podsjeti koliko se začinskog bilja nalazi u ovom nevjerojatnom džinu koji će probuditi sva vaša osjetila, a zanimljivo je i to da je najvažniji sastojak svakog džina - borovica, uzgajana i brana upravo u hrvatskoj Lici. Litraža: 0,50 l / Alkohol: 47,00 %

  • MONKEY 47 SCHWARZWALD SLOE GIN

    Sloe gin verzija džina Monkey 47, kombinira Sloe bobice s odličnim džinom dobivenim iz 47 botanika, kako bi se kreirao bogat i zamućen džin liker. Litraža: 0,50 l / Alkohol: 29,00 %

Monkey 47 PRIČA

Iz mirne doline Schwarzwalda, Monkey 47 krenuo je na put oko svijeta i već je dostupan u više od 50 zemalja na četirima kontinentima.

Ljubitelji, barmeni i poznavatelji diljem svijeta cijene iznimnu složenost i harmoniju džina koji je nastao prije 60 godina, ponajviše zahvaljujući nostalgičnoj čežnji za Engleskom.

Okusi: Monkey 47, Monkey 47 Schwarzwald Sloe Gin

Novosti

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više