Logo

Four Roses još i danas slovi za jednu od svjetski najpoznatijih marki američkih viskija.

  • FOUR ROSES

    Four Roses još i danas slovi za jednu od svjetski najpoznatijih marki američkih viskija. Four Roses je blago piće, u kojem se karakteristične note kruške i jabuke dopunjavaju s cvjetnim aromama, a zatim slijedi okus meda koji ostaje u ustima. Litraža: 0,70 l / Alkohol: 40,00 %

  • FOUR ROSES SINGLE BARREL

    Four Roses Single Barrel pravi je „ručno rađeni“ burbon star devet godina. Savršeno uravnotežen i vrlo glatkog okusa sa slatkim notama. Litraža: 0,70 l / Alkohol: 50,00 %

Four Roses PRIČA

Za razliku od škotskog i irskog viskija, koji su napravljeni gotovo pa isključivo od ječma, burbon sadrži najmanje 51 % kukuruza, raži i ječma. Američki je viski destiliran samo jednom.

Priča o počecima destilerije Four Roses vrlo je romantična, budući da joj je Paul Jones Jr. dao ime kao uspomenu na svoje zaruke. Destilerija je proizvodila burbon sve od 1888. godine, također, i u vrijeme prohibicije jer je bila jedna od 6 destilerija s dozvolom za proizvodnju alkohola u „medicinske svrhe". Nakon povlačenja prohibicije, Four Roses postao je najprodavanija marka burbona u SAD-u.

Four Roses još i danas slovi za jednu od svjetski najpoznatijih marki američkih viskija. Radi se o kombinaciji 10 jedinstvenih recepata. Four Roses blago je piće, u kojem se karakteristične note kruške i jabuke dopunjavaju s cvjetnim aromama, a zatim slijedi okus meda i začinima koji ostaje u ustima.

Okusi: FOUR ROSES, FOUR ROSES SINGLE BARREL

Novosti

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više