Logo

Royal Salute bio je lansiran u lipnju 1953. godine u čast kraljici Elizabeti II. na dan njezine krunidbe, stoga je uvijek utjelovljavao snagu i ugled.

  • CHIVAS ROYAL SALUTE 21 Y.O.

    Ovaj prestižni viski namijenjen je za pojedince koji traže i uživaju u najvišem obliku luksuza. Čak 21 godinu star, Royal Salute prvi je put proizveden u čast krunidbe Njezina Veličanstva - kraljice Elizabete II. 1953. godine, a prepoznatljiv je po punom mirisu jesenjeg cvijeća na koji se nastavljaju duboke i intenzivne voćne arome. Proizvodi se isključivo od najfinijih viskija u skladu s jedinstvenom tradicijom brenda koja nalaže upotrebu viskija koji su prethodno dozrijevali najmanje 21 godinu. Ovaj cijenjeni viski poslužuje se u posebnoj porculanskoj boci s odsjajem rubina. Litraža: 0,70 l / Alkohol: 40,00 %

Royal Salute PRIČA

Raskošna slatkoća ogrozda i svježih krušaka s aromatskim lješnjacima te lavandom čine prvorazredni odabir kojem se priklanja svaki ozbiljan tražitelj luksuza i prestiža. Duboka zlatno jantarna boja odražava njegovu snagu i intenzivnost. Hrastovu zadimljenost naglašava snažna cvjetna nota s baršunasto kremastim završetkom. Njegove ručno oblikovane boce namijenjene su istinskim kolekcionarima zbog stvaranja vlastite kolekcije.

Royal Salute može se pohvaliti velikim brojem nagrada, među kojima je zasigurno najprestižnija The Best of the Best Whisky Awards.

Novosti

22.3.2024

Pernod Ricard pokreće novu digitalnu kampanju za svoju vodeću inicijativu odgovornog konzumiranja: Pijte više vode

Pročitaj više

4.3.2024

Pernod Ricard se pridružuje Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj

Pročitaj više

21.2.2024

Pernod Ricard objavljuje novu upravu za održivost i odgovornost

Pročitaj više