UMJETNOST U BOCI: ABSOLUT ANDY WARHOL EDITION

Absolut ponosno predstavlja svoju kultnu bocu u najposebnijem obliku do sada. Boca Andy Warhol Edition donosi originalni stil Andyja Warhola na Absolut. Sada baš svatko kod kuće na polici može imati svog Warhola.


Godine 1986. Andy Warhol bio je prvi umjetnik koji je stvorio izvorni umjetnički rad za bocu Absolut. Andy Warhol je rekao: „Volim bocu i želim stvoriti nešto..."
 
Od tada je Absolut surađivao s brojnim vrhunskim umjetnicima i dizajnerima, uključujući i Keitha Haringa, Damiena Hirstoma i u posljednje vrijeme sa Spikeom Jonzeom, sa Swedish House Mafia i Lady Gagom.

Izdanje boce Absolut u Warhol izgledu crne je boje s plavim, roza i žutim detaljima – imitira Warholov prvobitni koncept. Boca je razvijena u suradnji s The Andy Warhol Foundation za likovnu umjetnost. Ograničeno izdanje ima približno četiri milijune boca koje su podijeljene u cijelom svijetu.

Dio prihoda bit će velikodušni doprinos organizaciji The Andy Warhol Foundation, koja dodjeljuje bespovratna sredstva za podršku suvremenoj umjetnosti.


"VOLIM OVU BOCU, ŽELIM STVORITI NEŠTO” ANDY WARHOL

Zaklada je neprofitna i dobrotvorna organizacija, priznata kao vodeća zaklada u financiranju suvremene umjetnosti.

Za više informacija posjetite: warholfoundation.org

        
      
ZADNJE DODANO
Sretna, zdrava i vesela 2021!
Europski proizvođači potpisali Memorandum o razumijevanju kako bi pružili informacije o energetskoj vrijednosti jakih alkoholnih pića
Pernod Ricard kreće u prvu veliku globalnu korporativnu kampanju “Be A Convivialist!”