RESPONSIB'ALL DAY 2016

Dana 2. lipnja, zaposlenici tvrtke Pernod Ricard već šestu godinu zaredom obilježavaju dan koji u cijelosti posvećen trajnosti i korporativno društvenoj odgovornosti  pod nazivom Responsib'All Day. 

Gotovo 18.500 zaposlenika širom svijeta u Grupi Pernod Ricard na ovaj dan udružuje snagu i kreativnost. U lokalnim su zajednicama dobrovoljnim radom izgradili ili obnovili prostorije za susrete, uključivanje i povezivanje.

U sklopu ovogodišnjeg dana Društvene odgovornosti tvrtka Pernod Ricard Croatia kao tvrtka sa izraženim osjećajem za osobe "zlatne "životne dobi odlučila je ujediniti snage svojih zaposlenika i pomoći korisnicima Doma za starije osobe na Trešnjevci.
Pod stručnim vodstvom i uputama djelatnika Doma za starije osobe na Trešnjevci i budnim okom vesele i susretljive ravnateljice gospođe Ivančice Balenović koja je i sama sudjelovala u svim akcijama toga dana, zaposlenici tvrtke Pernod Ricard Croatia započeli su sa radovima kako bi u sklopu Dana korporativno društvene odgovornosti svojim radom što više doprinjeli i učinili prostor za život korisnicama Doma što ugodnijim i ljepšim.

Uz puno smijeha, pregršt dobrih namjera i volje zajedničkim smo snagama obojali
zidove svih pet katova Doma za starije osobe u različite nijanse koristeći pritom nježne pastelne tonove kako bi se korisnici lakše orijentirali u prostoru. Za obojane zidove pripremili smo i nove uramljene slike. Posadili smo novo cvijeće u žardinjere na svim katovima, obojali smo vrata svih liftova, a donacijom bicikla i ostalih rekvizita za fizikalnu terapiju omogućili smo korisnicima efikasniju tjelovježbu i rehabilitaciju.

Po završetku svih aktivnosti toga dana upriličili smo domjenak, a čašom šampanjca i tortom jedni drugima smo se zahvalili i poželjeli dobro zdravlje i još više ovakvih društveno korisnih akcija.

Osmijeh na licima korisnika, veliki pljesak i glasno: "Hvala i bravo” bili su najljepša "plaća” koju smo ikada zaradili.
ZADNJE DODANO
Sretna, zdrava i vesela 2021!
Europski proizvođači potpisali Memorandum o razumijevanju kako bi pružili informacije o energetskoj vrijednosti jakih alkoholnih pića
Pernod Ricard kreće u prvu veliku globalnu korporativnu kampanju “Be A Convivialist!”