PUSCHKIN

Votka Puschkin slovi za jednu od najpopularnijih votki, posebno među mladima, jer je laganog okusa i manjeg postotka alkohola. Za votku Puschkin karakteristično je da je oplemenjena različitim aromama. Na primjer, Puschkin Red Orange oplemenjena je aromom crvene naranče. Baš zbog dodanih aroma, ovu votku moguće je piti kao odlično čisto piće ili pak koristiti za različite koktele.

Votka Puschkin njemačka je marka votke grupe Berentzen. Ime je dobila po ruskom pjesniku Aleksandru Puškinu. Puschkin je druga najveća njemačka marka votke. Proizvedena je na baze sirova žita, krumpira i melase. Pored čiste votke Puschkin, kod nas je moguće naći okuse Pushkin Black Berries (okus borovnice), Puschkin Red Orange (okus crvene naranče) i Puschkin Whipped Cream (okus tučena vrhnja).

PUSCHKIN RED ORANGE

Gorko-kiseli okus crvene naranče dostupan je u votki Puschkin Red Orange. Okus se povezuje s kristalno čistom votkom. Za najbolji okus, Puschkin Red Orange poslužite s osvježavajućom kombinacijom leda ili u kombinaciji sa šampanjcem ili sokom od naranče. Postotak alkohola: 14,5 %.