PUSCHKIN

Votka Puschkin slovi za jednu od najpopularnijih votki, posebno među mladima, jer je laganog okusa i manjeg postotka alkohola. Za votku Puschkin karakteristično je da je oplemenjena različitim aromama. Na primjer, Puschkin Red Orange oplemenjena je aromom crvene naranče. Baš zbog dodanih aroma, ovu votku moguće je piti kao odlično čisto piće ili pak koristiti za različite koktele.

Votka Puschkin njemačka je marka votke grupe Berentzen. Ime je dobila po ruskom pjesniku Aleksandru Puškinu. Puschkin je druga najveća njemačka marka votke. Proizvedena je na baze sirova žita, krumpira i melase. Pored čiste votke Puschkin, kod nas je moguće naći okuse Pushkin Black Berries (okus borovnice), Puschkin Red Orange (okus crvene naranče) i Puschkin Whipped Cream (okus tučena vrhnja).

PUSCHKIN BLACK BERRIES

Iskonska sila kristalno čiste votke, u kombinaciji s okusom kupine, daje votki Puschkin Black Berries njezin jedinstveni divlji okus. Doživjet ćete iznimnu snagu okusa Puschkin Black Berries, a votku možete servirati s ledom ili u različitim kombinacijama u koktelima. Za najbolji okus, votku poslužite s pjenušcem i sokom grejpa. Postotak alkohola: 14,5 %.