BALLANTINE'S


Ballantine's je profinjen i elegantan škotski viski, koji zadovolji i suvremenije ukuse. Svjetlozlatna boja i prepoznatljiv okus proizlaze iz kompleksne mješavine brižljivo odabranih jednosladnih i žitnih viskija.

Osnovna ponuda viskija Ballantine's započinje s Ballantine's Finestom, koji dozrijeva najmanje 3 godine u hrastovim bačvama te je simbol tipičnog škotskog viskija. Slijede Ballantine's 12 i Ballantine's Pure Malt. Za zahtjevnije predlažemo Ballantine's 17, a vrh predstavlja Ballantine's 30 koji je nešto više od super premium škotskih viskija. Ballantine's 30 primio je brojne nagrade – između ostalog i zlatnu medalju na ocjenjivanju International Wine and Spirit Competition i to dva put. Sve te nagrade dokazuju kako Ballantine's 30 nudi istinski superpremium užitak miješanih škotskih viskija.

BALLANTINE'S BRAZIL

Ballantine's Brazil je novi član porodice Ballantine's i predstavlja zanimljivu fuziju škotske tradicije i brazilskog temperamenta. Delikatna kombinacija osnažujućih citrusa s nježnim dodirom vanilije osigurava gladak okus u kojem se slatki i kremasti okusi škotskog viskija odlično nadopunjuju s osvježavajućom limetom.

Nutritivne vrijednosti >>