BALLANTINE'S


Ballantine's je profinjen i elegantan škotski viski, koji zadovolji i suvremenije ukuse. Svjetlozlatna boja i prepoznatljiv okus proizlaze iz kompleksne mješavine brižljivo odabranih jednosladnih i žitnih viskija.

Osnovna ponuda viskija Ballantine's započinje s Ballantine's Finestom, koji dozrijeva najmanje 3 godine u hrastovim bačvama te je simbol tipičnog škotskog viskija. Slijede Ballantine's 12 i Ballantine's Pure Malt. Za zahtjevnije predlažemo Ballantine's 17, a vrh predstavlja Ballantine's 30 koji je nešto više od super premium škotskih viskija. Ballantine's 30 primio je brojne nagrade – između ostalog i zlatnu medalju na ocjenjivanju International Wine and Spirit Competition i to dva put. Sve te nagrade dokazuju kako Ballantine's 30 nudi istinski superpremium užitak miješanih škotskih viskija.

BALLANTINE'S 12 Y.O.

Ballantine's 12 je gladak i kompleksan viski koji sadrži mješavinu više od 40 posebno odabranih sladnih i žitnih viskija koji su u hrastovim bačvama dozrijevali barem 12 godina. Svjetlozlatna boja meda odvest će vas u sladak svijet s okusom hrasta i vanilije koji se uokviruje cvjetnim savršenstvom i crticom soli. Sve na njemu simbolizira kvalitetu i savršenstvo te se oni udružuju u jedinstveni viski, vrijedan pažnje. Kušajte ga i provjerite zbog čega je zaradio međunarodni ugled premium škotskog viskija.

Nutritivne vrijednosti >>