G.H.MUMM


Priča kuće G.H.Mumm započinje dugo prije njezina službenog osnivanja 1827. godine. Korijene porodice Mumm možemo slijediti do 12. stoljeća unazad te uključuju brojne barune i vitezove. Već 1761. godine obitelj slovi kao poznati proizvođač vina u Kölnu u  Njemačkoj pod imenom P. A. Mumm.

U ranim godinama 19. stoljeća Peter Arnold Mumm i njegova tri sina prepoznali su velik prodajni potencijal pjenušavih vina koja su proizvodili u dolini Champagne u Francuskoj, gdje su naposljetku osnovali i obiteljsko poduzeće.
Koristeći se najboljom kvalitetom kao vodiljom, Georges Hermann Mumm istaknut je kao glavni pokretač poduzeća za proizvodnju vrhunskih kvalitetnih vina.
Kuća G.H.Mumm još uvijek slovi kao renomirana vinarija gdje se proizvode šampanjci vrhunske kvalitete i održava živi duh avanturizma, smjelosti i istraživanja. U takvom duhu ta jekuća već više od 10 godina pokrovitelj Formule 1.

MUMM CORDON ROUGE BRUT

Šampanjci Mumm napravljeni su po tradicionalnoj klasičnoj metodi. Dolaze iz najprestižnijih vinograda Champagne regije. Šampanjac Cordon Rouge simbol je kuće G.H.Mumm i jedan od najpopularnijih šampanjaca u svijetu, te je kao takav primjeren za konzumaciju povodom svakojakih prigoda, posebice za trenutke koji imaju za vas posebno značenje.