Dobrodošli na web stranicu Pernod Ricard Croatia

Web stranica sadrži informacije o alkoholnim pićima, stoga je dozvoljen pristup isključivo punoljetnim osobama.
Za nastavak upišite svoju godinu rođenja:


Klikom na donji link „ Uđi “ potvrđujem da imam 18 godina ili više i da se slažem s općim
uvjetima web stranice Pernod Ricard Croatia.

Na web stranicama Pernod Ricard Croatia koristimo kolačiće u svrhu osiguravanja web usluge i funkcionalnosti koje bez njih ne bi mogli nuditi. Ulaskom i nastavkom korištenja suglasni ste s uporabom kolačića.
Ako kolačiće ne želite, možete ih onemogućiti u postavkama preglednika.
UĐI
Molimo Vas da naše proizvode odgovorno konzumirate.
www.responsible-party.com
Pernod Ricard Croatia, 2015 Pravna obavijest Autori

Pravna obavijest

Zaščita prava

Svrha internetske stranice Pernod Ricard Croatia jest obavještavanje i upoznavanje šire javnosti o robnim markama, proizvodima i djelatnostima poduzeća. Pregledavanjem web stranice potvrđujete svoju punoljetnost i svoju suglasnost s navedenim uvjetima, koje u cijelosti prihvaćate.

Ograničenje odgovornosti

Svi sadržaji na ovoj web stranici vlasništvo su poduzeća Pernod Ricard Croatia i informativne su prirode. Pernod Ricard Croatia ne odgovara za uporabu internetske stranice, za moguće netočnosti ili tiskarske greške te moguće štete koje bi uporaba sadržaja na ovom web mjestu mogla prouzročiti. Svim sadržajima i uslugama na web mjestu http://www.pernod-ricard-croatia.com koristite se na vlastitu odgovornost. Pernod Ricard Croatia zadržava pravo da sadržaj stranice u bilo kojem trenutku izmijeni ili prestane s dopunjavanjem postojećih sadržaja.


Ograničeno pravo uporabe

Prilikom uporabe svih sadržaja web mjesta ne smiju se kršiti autorska prava. Sadržaje nije dopušteno kopirati, umnožavati ili na bilo koji drugi način distribuirati bez pismene dozvole vlasnika web mjesta. Autori sadržaja nisu odgovorni za moguće štetne posljedice uporabe.


Zaščita podataka

Poduzeće će svim podacima prikupljenim na internetskim stranicama www.pernod-ricard-croatia.com i svojim ostalim registriranim domenama raspolagati u skladu s važećim zakonodavstvom.


Kolačići

Mrežno mjesto ostavlja tzv. „kolačić" u pregledniku računala posjetitelja odnosno korisnika.
Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se prenosi na računalo korisnika prilikom njegova posjeta mrežnoj stranici i omogućuje analize o posjetu korisnika. Kolačići sadrže osnovne podatke o posjetu korisnika određene mrežne stranice. Dvostrukim klikom na datoteku dobivamo detaljnije informacije o posjećenoj mrežnoj stranici, datumu i vremenu posjeta. Svi su navedeni podatci također pohranjeni kod upravitelja mrežne stranice koju posjećuje korisnik.

S pomoću određenih postavki korisnik može brisati kolačiće te ih isključiti odnosno uvjetno se koristiti njima, ali posljedično neće moći koristiti sve funkcije mrežne stranice u punoj mjeri.
Upravitelj može koristiti podatke koje stvaraju kolačići, zasebno ili u kombinaciji s proslijeđenim osobnim podatcima korisnika, za vrednovanje upotrebe mrežne stranice, izradu izvješća o aktivnostima mrežne stranice, statističke analize podataka, kao i obavljanje daljnjih usluga povezanih s upotrebom mrežne stranice.

Mrežne stranice PERNOD RICARD SLOVENIJA koriste sljedeće kolačiće:

IME KOLAČIĆA


SVRHA/UPOTREBA KOLAČIĆA


VRIJEME POHRANE


PHPSESSID


sustavni kolačić za pravilan rad mrežne stranice do zatvaranja preglednika


do zatvaranja preglednika


PIWIK


za pripremu različitih analiza


2 godine


SHARETHIS

dijeljenje mrežnih sadržaja na društvenim mrežama Facebook i Twitter

/


Upravitelj PERNOD RICARD SLOVENIJA neće proslijediti osobne podatke prikupljene s pomoću kolačića trećim osobama. U slučaju da pojedinac ne želi da se na njegovu elektroničkom uređaju pohranjuju gore navedeni kolačići, uz iznimku sustavnog kolačića PHPSESSID koji je namijenjen radu mrežnih stranica PERNOD RICARD SLOVENIJA, može ih ukloniti u postavkama svojeg preglednika na način koji je opisan na niže navedenim poveznicama, ovisno o vrsti preglednika.

Kako ukloniti kolačiće?

Ako ne želite da pohranjujemo kolačiće na vašem uređaju, možete ukloniti postavke u postavkama svojeg preglednika na način koji je opisan na niže navedenim poveznicama, ovisno o vrsti preglednika.

Detaljne upute: