Dobrodošli na web stranicu Pernod Ricard Croatia

Web stranica sadrži informacije o alkoholnim pićima, stoga je dozvoljen pristup isključivo punoljetnim osobama.
Za nastavak upišite svoju godinu rođenja:


Klikom na donji link „ Uđi “ potvrđujem da imam 18 godina ili više i da se slažem s općim
uvjetima web stranice Pernod Ricard Croatia.

Na web stranicama Pernod Ricard Croatia koristimo kolačiće u svrhu osiguravanja web usluge i funkcionalnosti koje bez njih ne bi mogli nuditi. Ulaskom i nastavkom korištenja suglasni ste s uporabom kolačića.
Ako kolačiće ne želite, možete ih onemogućiti u postavkama preglednika.
UĐI
Molimo Vas da naše proizvode odgovorno konzumirate.
www.responsible-party.com
Pernod Ricard Croatia, 2015 Pravna obavijest Autori

PERNOD RICARD U SVIJETU

Pernod Ricard je među vodećim poduzećima u svijetu na području industrije vina i žestokih pića. Od osnivanja 1975. godine poduzeće Pernod Ricard diktiralo je neprestani razvoj koji se temelji na ambicijama i vrijednostima s kojima poduzeće izražava svoj identitet i poslovnu kulturu.


Grupa Pernod Ricard svoj uspjeh postiže zahvaljujući neprestanom unapređenju i jačanju interne organizacije te širenju i integraciji svog portfelja marki s najuspješnijim svjetskim markama pića. Pernod Ricard može se općenito pohvaliti s najvećim asortimanom prestižnih robnih marki u ovoj industriji. Sa svojom globalnom razgranatom distribucijskom mrežom Pernod Ricard prisutan je u 70 država svijeta. Grupa Pernod Ricard po prodaji je na prvom mjestu u Europi, na Bliskom Istoku, Pacifiku, te u Srednjoj i Južnoj Americi. Kupnjom votke Absolut poduzeće je snažno učvrstilo svoj položaj i u Sjevernoj Americi, gdje je po prodaji na izvrsnom drugom mjestu.Grupa Pernod Ricard ovom posljednjom kupovinom samo je ojačala svoj položaj među vodećim poduzećima u svjetskoj industriji vina i jakih alkoholnih pića.

Tajna uspjeha

Pernod Ricard fokusira se na održivi rast putem svog velikog portfelja međunarodnih robnih marki i njihovoj premiumizaciji. Strategija poduzeća Pernod Ricard temelji se na četiri ključne postavke: investicija u strateške globalne robne marke, premiumizacija asortimana, otvaranje novih tržišta (Kina, Indija, Rusija, Brazil, Meksiko, srednja Europa itd.) i stalan razvoj. Pernod Ricard već više od 30 godina niže poslovne uspjehe koji se temelje na timskoj stručnoj suradnji, pripadnosti dioničara i decentraliziranoj organizaciji poduzeća.

Grupa je predana politici stalnog razvoja te potiče umjereno i odgovorno konzumiranje svojih proizvoda. Odgovornost poduzeća također se izražava usklađivanjem ekonomskog razvoja i očuvanja okoliša, očuvanja vode i energije, kao i smanjivanju količine otpada, te poticanjem reciklaže.


Marke Pernod Ricard

Portfelj poduzeća fokusira se na premium i super premium marke pića. Poslovanje se temelji na 36 ključnih robnih marki koje zajedno tvore kuću marki Pernod Ricard.
Posjetite globalnu stranicu