MAISON MUMM SLAVI FORMULU E ŠAMPANJCEM MUMM GRAND CORDON

Maison Mumm, službeni partner prvenstva FIA Formule E, obilježava Paris ePrix otvaranjem šampanjca Mumm Grand Cordon u revolucionarnoj novoj staklenki kojoj je suđeno postati ikona.

MUMM GRAND CORDON - REVOLUCIONARNA STAKLENKA KOJOJ JE SUĐENO POSTATI IKONA.

Maison Mumm, službeni partner prvenstva FIA Formule E, prve svjetske električne utrke, tako pokazuje svoju usredotočenost na izvrsnost i drsku usmjerenost avangardi koja se odražava u stalnoj želji za inovacijama. Mumm je pozvao dvjesto gostiju da uživaju u tom jedinstvenom trenutku. Na kraju utrke Paris ePrix Maison Mumm novom je staklenkom slavio postignuća Lucasa Di Grassija i njegovu pobjedu.Mumm Grand Cordon

Mumm Grand Cordon, koji je poklonjen pobjedniku pariške Formule ePrix, ima najinovativniji oblik u povijesti pionirske kuće šampanjca. Njome se krši tradicija jer staklenka nema prednju etiketu. Umjesto toga, znak G. H. Mumm i grb sa zlatnim orlom utisnuti su izravno na staklo. Dodatna zanimljiva karakteristika je oblik koji je za sobom pokrenuo niz novosti u postupku izrade šampanjca.

Vjerojatno najupečatljivija karakteristika staklenke Mumm Grand Cordon je reinterpretacija crvenih krila slavnog Cordon Rougea koji ove godine slavi 140. obljetnicu. Crvena su krila na novoj staklenki preoblikovana u crvenu traku koja je posebnom tehnologijom ugrađena u samu staklenku.

Staklenku je oblikovao višestruko nagrađivani kreator Ross Lovegrove (lijevo) s kojim je Maison Mumm prije toga više puta sudjelovao u projektima ograničenih izdanja.

Maison Mumm slavodobitno je otkrio svoju revolucionarnu staklenku na sjajnoj zabavi s više od šesto gostiju u klubu YOYO, jednom od najpopularnijih klubova u Parizu. Među gostima su zapaženi vozač Formule E Lucas Di Grassi, Sam Bird i druge slavne osobe, kao što su Lapo Elkann, Romain Grosjean, Jean-Paul Rouve, Audrey Fleurot i dr.

Nakon predstavljanja u Parizu Mumm Grand Cordon predstavit će se i na ostalim međunarodnim tržištima s naglaskom na trendovskim noćnim destinacijama. Tako ga možete vidjeti na Ibizi (Španjolska), u Porto Cervu (Italija), na Hvaru (Hrvatska) i Mykonosu (Grčka).
ZADNJE DODANO
Sretna, zdrava i vesela 2021!
Europski proizvođači potpisali Memorandum o razumijevanju kako bi pružili informacije o energetskoj vrijednosti jakih alkoholnih pića
Pernod Ricard kreće u prvu veliku globalnu korporativnu kampanju “Be A Convivialist!”