JACOB'S CREEK


Njemački iseljenik Johann Gramp bio je prvi koji je 1847. godine zasadio lozu na obali Jacob's Creeka u dolini Barossa u Australiji. Tlo bogato željezom dalo je izvrsne uvjete za uspijevanje različtih vrsta grožđa.

Vina marke Jacob's Creek karakteriziraju svjež okus i odlična kvaliteta. Kvaliteta, svježina i pitkost, karakteristike su vina Jacob's Creek te razlog što se 80 posto proizvodnje izvozi u 60 država. U svijetu se svakog dana popije više od 2 milijuna čaša vina Jacob's Creek.

SPARKLING CHARDONNAY PINOT NOIR BRUT CUVÉE

U bocama dozreli pjenušac, proizveden iz bobica chardonnayja i pinot noira na najboljim položajima jugoistočne Australije, mješavina je različitih godišnjaka, što osigurava vrhunsku kvalitetu i uvijek jednak okus. Harmonična aroma citrusa i crvenog ribiza daje pjenušcu svježinu, koje u ustima osjetimo kao suho vino s bogatim okusom limuna i s kremastim notama lješnjaka i kvasca. Pjenušac je odličan aperitiv, a također izvrsno ide uz svježe salate i plodove mora. Preporučamo konzumirati ohlađeno na temperaturi 6–8 °C.