PERRIER-JOUËT

Početkom dvadesetog stoljeća procvao je pokret art nouveau, za koji je karakteristično traženje nadahnuća u linijama i kretanju prirode i utjecaj ljepote i poetičnosti na svakodnevni život. Ove vrijednosti osjetno su prisutne i u kući Perrier-Jouët. Jedan od pionira pokreta art nouveau, umjetnik Emile Gallé, stvorio je 1902. godine slavnu anemonu u zlatu koja je 1964. godine krasila prvu bocu Perrier-Jouët Belle Epoque Vintage.

Na taj način su vino i umjetnost udruženi u jedno, a takva tradicija u ovoj vinskoj kući slijedi se i danas. Boca ovog elegantnog i plemenitog, prozračnog i svježeg šampanjca preobražava susret s pjenušcem u pravi umjetnički doživljaj.

PERRIER-JOUËT BELLE EPOQUE

Cuveé Belle Epoque odražava godišnja doba u kojima je nastao. Sve započinje s hladnom, suhom zimom, nakon kojeg slijedi blago proljeće i toplo ljeto. Šampanjac tako odražava prirodu koja ga gradi i utvrđuje. S okusima nježnih citrusa, bijele breskve, kruške, grejpa i svježeg ljetnog cvijeća, ovaj je šampanjac pravi odabir za najdragocjenije trenutke.