MALIBU


Malibu je kombinacija tradicionalnih postupaka i suvremene tehnologije, koji stvara jedinstveno piće proizvedeno od visokokvalitetnog ruma i ekstrakta kokosa.

Malibu je liker čiji se okus temelji na rumu s ekstraktima prirodnog kokosa. Proizvod je bio prvenstveno proizveden od voćnih rakija, aromatiziran rumom i kokosom na otoku Curaçao.

Bio je proizveden s ciljem pojednostavljenja izrade koktela pina colada. Kasnije je proizvodnja preseljena na Barbados, gdje se povisila kvaliteta korištenih sastojaka.
Malibu, dakle,  nastaje na Barbadosu, gdje rum proizvode već više od 350 godina. Ovaj rum je lakši i nježniji te se izvrsno miješa s egzotičnim voćnim aromama. Ovaj rum je nižeg stupnja alkohola te je izvrstan za pripremu različitih koktela. S likerom Malibu u trenutku ćete osjetiti karipsku atmosferu i egzotiku.

MALIBU ORIGINAL

Ništa ne može dosegnuti  izvornik, tako da Malibu nije samo original. To je najbolje prodavani rum s Kariba s prirodnim okusom kokosa. Malibu možemo također opisati kao sunce u boci – gladak, svjež i sladak okus kokosa u trenutku upriliči atmosferu sunčanih tropskih otoka.