CHIVAS


Raskošni viskiji Chivas Regal već su više od dva stoljeća sinonim za najbolji viski. Slavu su zaradili vrhunskim okusom i kvalitetom.

Chivas potiče pozitivan pogled na život i utjelovljuje vrijednosti vjernosti, časti, hrabrosti te dogodovštine. Tvrtku Chivas Brothers u gradu u sjevernom škotskom Aberdeenu osnovala su braća John i James Chivas još daleke 1801. godine i to radi opskrbe lokalne aristokracije luksuznim proizvodima. Braća Chivas su započela s eksperimentiranjem kombinacijama različitih viskija te stoga slove za pionire umjetnosti miješanja.

Vrhunska kvaliteta proizvoda Chivas doživjela je veliko priznanje 1843. godine kada je kraljica Viktorija braći dodijelila imenovanja, odnosno, dozvolu za opskrbu kraljevog suda Royal Warrant.

Ugled proizvoda brzo se širio po Škotskoj i kasnije osvojio i druge ljubitelje viskija u svijetu. Chivas Regal je viski u kojem ćete sigurno uživati.

CHIVAS REGAL 12 Y.O.

Chivas Regal 12 je viski u kojem ćete sigurno uživati. Riječi ne daju pravu težinu njegovom punom i bogatom okus meda i zrelih jabuka s daškom vanilije, lješnjaka i kremaste karamele. Potpune nijanse sladnog i ječmenog viskija začarat će vas svojom dubokom harmonijom okusa i oduševiti  melodijom voćnih i cvjetnih aroma. Potpuna mješavina dozrelih viskija stiže iz najstarije djelujuće destilerije u škotskom gorju Highlands. Topla jantarna boja u sebi skriva ljetne livade, vrijes, med i voće. Chivas Regal 12 sigurno zaslužuje počasni naziv „princa škotskih viskija".
Nutritivne vrijednosti >>