HAVANA CLUB UNIÓN

Dvije slavne kubanske marke udružene u iznimnom rumu. Suradnja Maestra Ronera Asbela Moralesa i priznatog Master Habano sommeliera Fernanda Fernandeza Miliana rezultirala je jedinstvenim rezultatom koji se odlično slaže s Cohiba cigarama.

Suradnja Maestra Ronera Asbela Moralesa i priznatog Master Habano sommeliera Fernanda Fernandeza Miliana rezultirala je jedinstvenim rezultatom koji se odlično slaže s Cohiba cigarama.

DVIJE SLAVNE KUBANSKE MARKE UDRUŽENE U IZNIMNOM RUMU.

„Havana Club Unión i Cohiba Cigars predstavljaju dva lica iste zemlje i autentične tradicije koje se odlično nadopunjuju. Bila mi je čast surađivati sa cigar sommelierom Fernandom Fernandezom pri izradi ovog prestižnog ruma koji odražava note slatke vanilije, čokolade i suhog voća." Asbel Morales, Maestro Ronero

Havana Club Unión prvi je kubanski rum stvoren za uživanje uz odličan i pun okus kubanske cigare. To je priznanje prirodnom slaganju dviju najvećih kubanskih marki, proizvoda iznimne klime i plodne zemlje. Havana Club Unión zaista je neponovljiv rum složenog, slatkog i intenzivnog okusa u kojemu možemo uživati s ledom ili bez leda.

Okus

Havana Club Unión dio je inspiracije pronašao u kubanskom običaju sobremesa, što znači „preko stola", gdje si ljudi nakon večere uz stol dodaju kvalitetan rum uz dobre cigare i zanimljive razgovore u krugu prijatelja. Primijetit ćete da je boja Havana Club Unióna iznimno duboka, s nijansom jantara, što je dokaz dugog, prirodnog starenja ruma. Miris je intenzivan, bogatih aroma hrasta i dima s notama kokosa, citrusa, suhog voća i kave.
U ustima se otkriva bogata paleta mekanih drvenih okusa, s naglaskom na vaniliji, čokoladi i suhom voću, s dugim, bogatim i aromatičnim završetkom.

ZADNJE DODANO
Sretna, zdrava i vesela 2021!
Europski proizvođači potpisali Memorandum o razumijevanju kako bi pružili informacije o energetskoj vrijednosti jakih alkoholnih pića
Pernod Ricard kreće u prvu veliku globalnu korporativnu kampanju “Be A Convivialist!”