DOSTUPNO I KOD NAS – DŽIN MONKEY 47

Pernod Ricard Croatia s veseljem poručuje da će džin marke Monkey 47 prvih dana listopada biti dostupan i hrvatskim kupcima.

Konačno i u Hrvatskoj – Monkey 47 – vrlo uspješna marka džina s mnoštvom vjernih kupaca.

„S MARKOM MONKEY 47 DIJELIMO ISTE VRIJEDNOSTI POPUT ORIGINALNOSTI, PODUZETNIČKOG DUHA I PREDANOSTI KVALITETI." ALEXANDRE RICARD, PERNOD RICARD

„Divimo se razvoju Monkeya 47 još od 2011. godine i veselimo se oblikovanju budućnosti te odlične marke s našim partnerima. Postoje trenutci u životu kada jednostavno znaš da si otkrio pravi dragulj. Marka Monkey 47 je taj dragulj koji se u potpunosti uklapa u svjetsku potražnju za džinom s izraženim lokalnim korijenima. S markom Monkey 47 dijelimo iste vrijednosti poput originalnosti, poduzetničkog duha i predanosti kvaliteti", rekao je Alexandre Ricard, predsjednik i izvršni direktor grupe Pernod Ricard.

David Haworth, direktor Pernoda Ricarda Njemačka, dodaje: „Monkey 47 i Pernod Ricard se slažu u potpunosti. Visokokvalitetni džin odgovara grupi Pernod Ricard jer tu marku mnogi barmeni širom svijeta smatraju kultnom. Želja nam je da se u budućnosti marka proširi ne samo Njemačkom već i globalno."

Osnivač marke Monkey 47 i izvršni direktor tvrtke Black Forest Distillers GmbH Alexander Stein pozdravlja partnerstvo s grupom Pernod Ricard i naglašava vrijednosti koje povezuju oba poduzeća: „Partnerstvo s Pernodom Ricardom bila je osobna odluka. Poduzeće se pod vodstvom Alexandra Ricarda odlikuje snažnim poduzetničkim karakterom, decentraliziranom organizacijom i globalnom prisutnošću. Pernod Ricard je poslovni partner koji poštuje strast prema markama, tu strast živi i pojmljuje ju kao značajnu vrijednost."Monkey 47
Tek još jedan džin u nizu? Zasigurno ne!

Pompom šešir, turban i polucilindar – serijski destiliran obrtnički džin koji ujedinjuje britansku tradiciju i egzotiku Indije te kvalitetu i originalnost Schwarzwalda s majstorskim radom.

Originalni suhi džin Schwarzwalda. Čak više od jedne trećine sastojaka za ovaj jedinstveni džin dolazi iz Schwarzwalda, poput smrekovih vršaka, brusnice, bazge, trnjine ili listova kupine, da nabrojimo samo neke od njih. Sveukupno se u džinu nalazi čak 47 ručno biranih dijelova biljaka koji su obrađeni u iznimno mekoj izvorskoj vodi iz Schwarzwalda i pružaju džinu Monkey 47 njegovu izvanrednu složenost i kvalitetu.

Monkey 47 sada je iz mirne doline Schwarzwalda krenuo na put oko svijeta i već je dostupan u više od pedeset zemalja na četirima kontinentima. Ljubitelji, barmeni i poznavatelji diljem svijeta cijene iznimnu složenost i harmoniju džina koji je nastao prije 60 godina, ponajviše zahvaljujući nostalgičnoj čežnji za Engleskom.

ZADNJE DODANO
Kviz o odgovornom konzumiranju alkohola
Sretna, zdrava i vesela 2023!
Sretna, zdrava i vesela 2021!