BALLANTINE'S BRASIL

Stoljetna tradicija prodaje viskija u Brazilu nagnala je Ballantine’s da prigrli njihovu ljubav prema alkoholnim pićima koji sadrže okus limete. Zato danas s ponosom predstavljamo naše novo piće – Ballantine’s Brasil.

Ne događa nam se često da lansiramo potpuno novo piće. Pa što je onda Ballantine’s Brasil? Ballantine’s Brasil je ukusno piće koje spaja škotsku tradiciju sa stimulirajućom citrusnom notom inspirianom tradicijom korištenja limete u Brazilu.

Limeta dolazi upravo iz Brazila, pa nije čudno što Brazilci desetljećima koriste limetu u pićima. Stoga je u njihovu čast Ballantine’s osmislio nešto novo i sasvim drugačije. Kako limeta toliko dobro nadopunjuje viski u Ballantine’s su došli na ideju da je dodaju svom poznatom viskiju. Pomirišete li samo ovo nove piće osjetit ćete limetu, ali i nježni miris vanilije obavijen aromama korice limete. Ipak, Ballantine’s ne koristi čitavu limetu već samo njenu koricu.

No što je toliko posebno u spoju Ballantine’s Brasila i korištenju limete? Ono što ga razlikuje od ostalih pića koji u sebi sadrže citrusne note jest činjenica da Ballantine’s koristi koricu koja je bogatija okusom limete od samog soka. Nježno oguljena korica polaže se na dno bačve i pušta da alkohol iz nje iscijedi bogatstvo prirodnih okusa limete ... i tada je spremno za konzumaciju.

Ballantine’s Brasil odlično se slaže s velikim brojem različitih okusa. Stoga je Ballantine’s za ovu priliku osmislio i posebni koktel za nazvan ‘Highland Samba’ koji se sastoji od Ballantine’s Brasila i gaziranih sokova na bazi limuna, servira se s ledom i dvije kriške svježe limete. Osmišljena su još četiri jedinstvena koktela; ‘Glen Rio’, koji spaja Ballantine’s Brasil i sok na bazi jabuke, ‘Flower O’Brasil’, novi Ballantine’s u kombinaciji sa svježe iscjeđenom limetom i bazgom, ‘Caledinho’, koji spaja Ballantine’s Brasil, svježe iscjeđenu limetu i šećer, te ‘Glen Coco’, tj. Caleddinho s dodatkom kokosa.

Svaki od ovih pića prenijet će vas u daleku zemlju "karioka” i pružit vam osjećaj da se nalazite na plažu u Riju, dok zvuk gajdi u pozadini pozdravlja zalazak
sunca koji donosi vruću večernju zabavu uz neponovljivi Ballantine’s Brasil.

Slainte Mhath … Saude … Živjeli!
ZADNJE DODANO
Kviz o odgovornom konzumiranju alkohola
Sretna, zdrava i vesela 2023!
Sretna, zdrava i vesela 2021!