CHIVAS


Raskošni viskiji Chivas Regal već su više od dva stoljeća sinonim za najbolji viski. Slavu su zaradili vrhunskim okusom i kvalitetom.

Chivas potiče pozitivan pogled na život i utjelovljuje vrijednosti vjernosti, časti, hrabrosti te dogodovštine. Tvrtku Chivas Brothers u gradu u sjevernom škotskom Aberdeenu osnovala su braća John i James Chivas još daleke 1801. godine i to radi opskrbe lokalne aristokracije luksuznim proizvodima. Braća Chivas su započela s eksperimentiranjem kombinacijama različitih viskija te stoga slove za pionire umjetnosti miješanja.

Vrhunska kvaliteta proizvoda Chivas doživjela je veliko priznanje 1843. godine kada je kraljica Viktorija braći dodijelila imenovanja, odnosno, dozvolu za opskrbu kraljevog suda Royal Warrant.

Ugled proizvoda brzo se širio po Škotskoj i kasnije osvojio i druge ljubitelje viskija u svijetu. Chivas Regal je viski u kojem ćete sigurno uživati.

CHIVAS REGAL EXTRA

Najnoviji član obitelji Chivas Regal izniman je viski koji nastaje miješanjem najrjeđih malt viskija iz kuće Chivas. Chivas Regal Extra tako nudi posebnu mješavinu probranih viskija zajedno s najboljim malt viskijima koji sazrijevaju u španjolskim cherry bačvama Oloroso. Rezultat je nevjerojatno bogata interpretacija okusa za one koji žele nešto više. Chivas Regal Extra ima aromatične, voćne i slatke naglaske s notama slatke kruške i kremaste karamele s nježnim dodirom đumbira.

Nutritivne vrijednosti >>