BALLANTINE'S


Ballantine's je profinjen i elegantan škotski viski, koji zadovolji i suvremenije ukuse. Svjetlozlatna boja i prepoznatljiv okus proizlaze iz kompleksne mješavine brižljivo odabranih jednosladnih i žitnih viskija.

Osnovna ponuda viskija Ballantine's započinje s Ballantine's Finestom, koji dozrijeva najmanje 3 godine u hrastovim bačvama te je simbol tipičnog škotskog viskija. Slijede Ballantine's 12 i Ballantine's Pure Malt. Za zahtjevnije predlažemo Ballantine's 17, a vrh predstavlja Ballantine's 30 koji je nešto više od super premium škotskih viskija. Ballantine's 30 primio je brojne nagrade – između ostalog i zlatnu medalju na ocjenjivanju International Wine and Spirit Competition i to dva put. Sve te nagrade dokazuju kako Ballantine's 30 nudi istinski superpremium užitak miješanih škotskih viskija.

BALLANTINE’S 21

Ballantine’s 21YO je kremast, zlatnožut viski s bogatim okusom oraščića, koji je posljedica starenja u europskim hrastovim bačvama. Bogat medeni miris s notama jabuka i cvijeća završava glatkim, bogatim i intenzivnim okusom zrelog voća, cimeta i ostalih začina. Rezultat je viski uravnoteženog, bogatog i iznimnog okusa s notama začina i okusa te tragovima suhog voća koji traje.

Nutritivne vrijednosti >>